Jurist Aanbestedingsrecht

PUB298925

About this role:

Alles wat je doet, ent je op drie beginselen: gelijkheid, transparantie en objectiviteit. Met jouw onpartijdige inzet en analytische denkvermogen is geen klus jou te complex. Bovendien heb je verstand van bouwprojecten. En precies die basis, dat is wat onze klanten zoeken in hun nieuwe Jurist Aanbestedingsrecht. Solliciteer!

Als Jurist Aanbestedingsrecht ondersteun je verschillende organisaties bij juridische vraagstukken over aanbestedingen en contracten. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat je de gekozen manier van aanbesteden en de eisen waaraan inschrijvers moeten voldoen langs de juridische meetlat legt.

In deze functie is het belangrijk dat je op de hoogte bent en blijft van de actualiteiten omtrent jouw vakgebied, waaronder perceel-indelingen en aanbestedingen in het algemeen. Je reserveert dus speciaal tijd voor vakliteratuur en ander naslagwerk, zoals de Gids Proportionaliteit.

Ook minder complexe onderwerpen zijn voor jou geen probleem. Je adviseert de klant bijvoorbeeld over belangrijke aspecten in de Gids Proportionaliteit, of je stelt zelf contracten op. Houdt de contractpartner zich niet aan de afspraak, dan doe je de opdrachtgever gerichte voorstellen over de te ondernemen acties.

What you need to bring:

Als Jurist Aanbestedingsrecht krijg je behoorlijk wat op je bord, maar die verantwoordelijkheid kun jij wel aan. Zie jij deze baan zitten? Ga alleen nog even na of je de volgende punten afvinkt:

  • Je hebt een wo-diploma in de Rechtsgeleerdheid, bij voorkeur het aanbestedingsrecht
  • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring met aanbestedingsrecht
  • Je hebt inzicht in politieke verhoudingen
  • Je brengt meerdere belangen moeiteloos in kaart
  • Je hebt veel overtuigingskracht

Benefits:

Bij Brunel krijg je alle gelegenheid om nog beter te worden in je vak. Je stapt bijvoorbeeld direct in een opleidingstraject dat je samen met jouw Brunel Legal-consultant samenstelt. Jouw consultant regelt ook al je papierwerk en springt proactief in op jouw toekomstplannen. Zodat je altijd verzekerd bent van een nieuwe uitdaging.

Wat we verder nog voor je hebben? Een passend salaris met bonusopportunity, een fijne pensioenregeling, korting op persoonlijke verzekeringen, een hecht team om in te werken en heel veel sportieve en culturele uitjes!

Anything Else?

Wie had gedacht dat wij vanuit een zolderkamer in Delft zouden uitgroeien tot een wereldwijd opererend bedrijf? Inmiddels maken wij in 44 landen de beste match tussen professionals en bedrijven. Hierbij werken we in verschillende branches: HR, Finance & Risk, de olie- en gasindustrie, Engineering… en Legal, natuurlijk. En binnen Legal blijven we groeien, want onze klanten beseffen heel goed dat ze geen project van de grond krijgen als er geen professionele jurist achter zit. Kortom, jouw expertise is keihard nodig. Die inzetten in jouw ideale werkomgeving? Solliciteer direct.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Florens Meeuwis is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB298925

Account manager

Florens Meeuwis
Brunel Netherlands Amsterdam
f.meeuwis@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement