Junior Werkvoorbereider

PUB296295

About this role:

Samen met de Lead Maintenance en Reliability Engineer en de Asset Specialist ben jij als Maintenance Engineer verantwoordelijk voor het optimaliseren van de prestaties en betrouwbaarheid van de activa van Facility Management tegen optimale levenscycluskosten. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

Als werkvoorbereider ondersteun je onze adviseurs bij de uitwerking van meetgegevens tot een rapportage waarin alle resultaten overzichtelijk worden gepresenteerd en er een toetsing plaatsvindt op de aanwezige eisen / normen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidende activiteiten met betrekking tot meetprojecten binnen de afdeling Wegbouwkunde. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de juiste informatie over de inzet van personeel en middelen tijdig beschikbaar is om een goede uitvoering mogelijk te maken.

Daarbij heb je een centrale rol binnen de afdeling voor alles wat er komt kijken bij de afstemming tussen opdrachtgever, projectleider en meettechnici. Dit vraagt een brede inzetbaarheid, veel flexibiliteit en goede bereikbaarheid.

What you need to bring:

Je hebt brede interesse op het gebied van techniek en haalt voldoening uit afwisselend werk waarin je een coördinerende rol hebt met veel eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig en kan je goed samenwerken, zodat je de bestaande teams goed kan ondersteunen. Door de variatie aan werkzaamheden moet je goed in staat zijn om overzicht te houden bij onvoorziene en sterk wijzigende omstandigheden en niet bang zijn om daarin je verantwoordelijkheid te nemen.

Verder vragen wij:

 • Beschikbaarheid in Nieuwegein voor 32- 40 uur per week
 • Minimaal een afgeronde technische HBO-opleiding
  (civiele techniek, technische bedrijfskunde, bouwkunde of vergelijkbaar)
 • Een aantal jaar werkervaring is een pré maar geen vereist

Benefits:

Als Maintenance Engineer draag jij heel wat verantwoordelijkheid. Daarom ontzorgen wij jou graag. Vooral als het gaat om je financiën en contract bijvoorbeeld. Start je bij een van onze opdrachtgevers, dan kom je namelijk bij Brunel in dienst. En als Bruneller krijg je:

 • Een marktconform salaris, zelfs al werk je steeds voor verschillende opdrachtgevers
 • Verschillende realistische bonuskansen, die je goede salaris nóg beter maken
 • Opleidings- en cursusmogelijkheden in jouw vakgebied op kosten van Brunel
 • Uiteraard een voordelige pensioenregeling en korting op je zorgverzekering
 • En toegang tot allerlei evenementen, feesten en borrels!

Anything Else?

Elk schip heeft een kapitein nodig. Want hoeveel goede schippers en matrozen er ook aan boord zijn, ze hebben altijd sturing nodig. Voor jouw vak geldt hetzelfde: met de uiteenlopende kennis en expertise in het team, werken jullie samen toe naar dat ene gezamenlijke doel.

Bij Brunel is dat niet anders. Iedereen werkt op zijn of haar manier mee aan ons gezamenlijke doel: het verbinden van de beste specialisten aan de best passende bedrijven. Bij Brunel zijn wij eigenlijk een soort carrièreboot, waarmee wij varen in de richting van succesvolle carrières voor al onze specialisten. En jij bent welkom aan boord! Vaar je met ons mee? Solliciteer dan direct.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Oksana Gnatiuk is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB296295

Account manager

Oksana Gnatiuk
Brunel Netherlands Eindhoven
o.gnatiuk@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement