Junior Systeembeheerder

PUB298173

About this role:

Na het IT-werkveld een paar jaar als Support Engineer verkend te hebben, ben je toe aan een nieuwe uitdaging. En dat komt goed uit, want een van onze opdrachtgevers in de regio Utrecht heeft namelijk nog plek voor een Junior Systeembeheerder. Stap je in?

Als Junior Systeembeheerder bij onze opdrachtgever ben jij medeverantwoordelijk voor het behandelen van incidenten, problemen en changes. Verder onderhoud je onder andere de verschillende systemen en voer je diverse wijzigingen door. Denk bijvoorbeeld aan het monitoren, installeren en configureren van servers, of aan het uitvoeren van migraties. Kortom, je zult je niet vervelen!

In deze functie werk je veel samen, bijvoorbeeld met de IT-Manager of de Senior Systeembeheerder. Het is dus heel belangrijk dat je goed met hen communiceert. Samen geven jullie namelijk vorm aan de IT-processen binnen het bedrijf, dus dan is het belangrijk dat alle betrokkenen goed aangesloten blijven.

Je wordt dus door Brunel gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers, maar dat betekent niet dat we je aan je lot overlaten. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat het goed met je gaat, dus heb je bij ons je vaste Brunel-consultant die altijd voor je klaarstaat met raad en daad. Daarbij zorgen we er altijd voor dat je kunt excelleren in je vak, dus we houden jouw ontwikkeling goed in de gaten!

What you need to bring:

Ga jij via ons als Junior Systeembeheerder aan de slag? Kijk dan even of je aan deze punten voldoet:

  • Je hebt een relevant diploma op mbo 4- of hbo-niveau
  • Je kent de ins & outs van Windows 2012, Windows server 2016 en Windows 10
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met VMware en SQL
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Support Engineer
  • Je bent servicegericht, communicatief vaardig en proactief
  • Je bent zelfstandig, professioneel, ondernemend en assertief
  • Je bent woonachtig in (de omgeving van) Utrecht


Benefits:

Word jij onze nieuwe Junior Systeembeheerder, dan treed je officieel in dienst bij Brunel IT! Bij Brunel vinden we dat goed vakmanschap onderhouden moet worden. Daarom bieden wij jou de beste onderwijstrajecten, helemaal op maat gemaakt naar wat jij nodig hebt. De trainingen en opleidingen die we aanbieden, bekronen we ook nog eens met landelijk geaccepteerde certificaten. Daarnaast profiteer je bij ons natuurlijk van een prima salaris mét meerdere interessante bonuskansen.
Wat je nog meer krijgt? Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fijne pensioenregeling en korting op individuele verzekeringen. Oh, en dan kun je via ons ook nog eens met korting sporten en voordelig naar theater en bioscoop. Want ontspanning, dat vinden we net zo belangrijk als ontwikkeling.

Anything Else?

Wist je dat IT een van de eerste branches is waarin Brunel de match maakte tussen bedrijven en professionals? Toen werkten we nog alleen vanuit Nederland. Tegenwoordig hebben we locaties in zeker 44 landen over de hele wereld, waaronder Brazilië, China, de Verenigde Staten en Mexico. Hoewel we dus op grote schaal werken, staat persoonlijk contact bij Brunel altijd centraal. Vooral het contact met ‘onze’ specialisten, waar jij er binnenkort een van bent, is voor ons erg belangrijk. Want alleen zo kunnen wij weten hoe Brunel jou kan helpen jouw carrièredoelen te behalen en wat jij nodig hebt om altijd met plezier aan jouw dag te beginnen. Zie jij een samenwerking met Brunel wel zitten? Dan is de volgende stap aan jou. Solliciteer!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Miranda Bink is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB298173

Account manager

Miranda Bink
Brunel Netherlands Utrecht
m.bink@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement