Junior Mechanical Engineer

PUB302507

About this role:

About this role:

Sleutelen aan scooters of radio’s, bekijken hoe iets in elkaar zit en zorgen dat het werkt. Je deed als kind niet anders en ook nu zorg je ervoor dat alles doet wat het moet doen. Je hebt je werk zelfs naar een hoger niveau getild door je ideeën (of die van een ander) altijd eerst om te zetten naar een ontwerp. Klinkt dat bekend? Komt goed uit, want we zoeken voor meerdere opdrachtgevers een Junior Mechanical Engineer.

In jouw werk komen jouw analytisch inzicht en je creativiteit perfect samen, of je nu van static of van rotating machines houdt. Je werkt een apparaat from scratch uit tot een eindproduct, of je pluist bestaande installaties uit op verbeteringen. Geen error ontgaat jou, daar zorg je wel voor.

Elk project begint met een solide ontwerp, dat je samen met een multidisciplinair team opstelt. Dat doen jullie uiteraard met AutoCAD of een ander handig programma. Krijgen jullie een 'go'? Dan ontwikkelen en testen jullie het apparaat net zo lang tot het loopt als een geoliede machine.

Je werkt met een multidisciplinair team, dus het kan zomaar zo zijn dat jij de enige bent met verstand van Mechanical Engineering. Soms heb je zelfs de leiding over een team en ben je verantwoordelijk voor het budget en een strakke planning.

What you need to bring:

What you need to bring:

Kom je bij ons aan je toekomst sleutelen? Dan herken je jezelf hopelijk hierin:

 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding in de techniek afgerond
 • Je hebt ervaring als Constructeur of Engineer (stages tellen mee)
 • Je wil je technische kennis nog meer bijspijkeren
 • Je bent op de hoogte van de laatste innovaties in je vakgebied

Benefits:

Benefits:

Wij bouwen graag mee aan jouw carrière. Daarom start je bij ons direct met een opleidingstraject dat wij samen met je opstellen. Heb je jouw SolidWorks certificaat nog niet? En hoe zit het met je papieren voor Inventor, BIM en Solid Edge? Welke cursus je ook wil volgen, wij kunnen erin faciliteren. De opties bieden wij, de keuze maak jij. Heb je jouw plannen nog niet helemaal helder? Jouw vaste Brunel-consultant denkt graag met je mee. Hij of zij stelt je trouwens altijd voor aan dé bedrijven die bij jouw toekomst passen, zodat je bij elke opdracht een stapje verder in je loopbaan komt. En dit bieden we nog meer:

 • Een fijn maandsalaris met diverse bonuskansen
 • Een goede pensioenregeling
 • Korting op individuele verzekeringen
 • Leuke culturele en sportieve uitjes
 • De vrijheid om je plannen om te zetten in daden

Anything Else?

Anything Else?

Wist je dat Engineering de eerste branche is waarin onze oprichter Jan Brand een baan vond voor een ander? Inmiddels is ons palet verrijkt met veel meer sectoren, en we werken al lang niet meer vanuit een zolderkamer in Delft. We hebben inmiddels namelijk locaties over de hele wereld! En ons netwerk met opdrachtgevers blijft maar groeien, want onze almaar ontwikkelende economie vraagt om steeds meer gespecialiseerde professionals. Vooral in jouw sector; de techniek verandert immers continu. Dus, ben jij de Junior Mechanical Engineer die wij zoeken? Solliciteer vandaag!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Peter Berrevoets is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB302507

Account manager

Peter Berrevoets
Brunel Netherlands Eindhoven
p.berrevoets@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement