Junior Kostendeskundige Infra

PUB283408

About this role:

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van cijfers en calculeren? Werk je zorgvuldig, maar ben je ook creatief om zo tot de beste prijs te komen? Dan is de functie van Junior Kostendeskundige wellicht iets voor jou! Lees hieronder snel verder.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Kostendeskundige! In deze rol houd je je bezig met het calculeren van projecten op het gebied van ondergrondse infra. Hierbij valt te denken aan projecten voor de aanleg van kabels en leidingen (water, elektra, gas, stadsverwarming). Wij zijn op zoek naar een kandidaat die net zijn of haar technische HBO opleiding heeft afgerond of 1 á 2 jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie. In deze uitdagende baan word je intern opgeleid tot kostendeskundige en zul je alle kneepjes van het vak gaan leren. Spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie bestaat onder andere uit:

 • Het, al dan niet in teamverband, maken van kostprijsberekeningen
 • Het aanvragen van offertes bij leveranciers en onderaannemers
 • Het maken van werkbegrotingen
 • Het archiveren van projectgebonden stukken
 • Het aanmaken en bijhouden van calculatiegegevens in Metacom
 • Het controleren van binnengekomen aanvragen
 • Het aanmaken en samenstellen van calculatiemappen
 • Het registreren van binnengekomen tekeningen.

  Buiten voorgenoemde taken verwachten wij een proactieve instelling, wat inhoudt dat je gevraagd en ongevraagd taken naar je toetrekt en flexibel kan zijn bij piekdrukte. Een no-nonsense mentaliteit is hierbij een vereiste.

What you need to bring:

Ga jij via Brunel aan de slag als Junior Kostendeskundige? Dan herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • Je hebt een civiele of elektrotechnische opleiding afgerond en liefst al enige ervaring in de rol van Calculator op hbo- werk- en -denkniveau .
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Jouw werkwijze kenmerkt zich door het inzichtelijk maken van kosten en calculeren van projecten op het gebied van ondergrondse infra
 • Je beschikt over de volgende competenties: goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, accuratesse, kostenbewustzijn, flexibiliteit en commercieel inzicht
 • Je woont in de regio Rotterdam

Benefits:

Als Junior Kostendeskundige gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een Consultant van Brunel begeleid.

Je profiteert van een mooi maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitkorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen.

Tevens biedt Brunel je leuke extra's op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie.

Anything Else?

Bij Brunel kom je verder, ook op professioneel niveau. Brunel heeft een afdeling learning en development die tal van cursussen ontwikkelen zodat jij je op persoonlijk vlak als op technisch vlak verder kunt ontwikkelen.

Het bedrijf waar jij als aankomend Junior Kostendeskundige terechtkomt, is wat ons netwerk betreft het topje van de ijsberg. Want we hebben niet alleen een gróót netwerk, het bestaat ook nog eens uit allemaal opdrachtgevers die jou nog eens uitdagen! Ja, wij zetten volop in op de ontwikkeling van je kennis. Daarbij letten we uiteraard goed op wat jij zélf wil, wat jouw persoonlijke ambities zijn. Inmiddels werken we vanuit tientallen landen over de hele wereld, en dat aantal blijft maar groeien. En nu jij, zet jij de stap naar een bedrijf dat geeft om je toekomst? Solliciteer!  

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Marijn Janssen is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB283408

Account manager

Marijn Janssen
Brunel Netherlands Rotterdam
marijn.janssen@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement