Junior Klantadviseur Zakelijk

PUB309251

About this role:

About this role:

Zoek je een functie waarin je jouw adviesvaardigheden en je commerciële skills kunt inzetten? Dan heb je die nu gevonden. Je kunt via ons namelijk aan de slag bij diverse opdrachtgevers in de bancaire sector, en wel als Junior Klantadviseur Zakelijk!

Kleine betalingen, grote betalingen, internationale boekingen en allerlei soorten vragen: dat is wat er zoal voorbijkomt op een doordeweekse dag. En als Junior Klantadviseur Zakelijk bij een van onze bancaire opdrachtgevers zorg jij ervoor dat alles voor jouw commercial clients tot in de puntjes geregeld wordt.

Je hebt voornamelijk digitaal contact (via e-mail, telefoon én chat) met zakelijke klanten; zowel met middelgrote bedrijven als met grote ondernemingen – communicatief vaardig zijn is dus een must. Naast het uitvoeren van betalingstransacties en het beantwoorden van vragen, heb je ook een adviserende rol. Of het nu gaat om verzekeren, financiële logistiek, betalingsverkeer en sparen of klantonderzoek en –acceptatie, jij begeleidt de zakelijke klant gedurende het hele proces.

En als er zich een commerciële kans voordoet? Dan signaleer je die meteen en zorg je ervoor dat deze lead wordt opgevolgd. Al met al een functie die je naar eigen inzicht kunt verrijken, waardoor dit tevens een mooie opstap kan zijn naar een rol als Accountmanager of Assistent Accountmanager.

What you need to bring:

What you need to bring:

Natuurlijk ben je cijfermatig ingesteld, daarom maak je er ook je werk van. Je koos voor een hbo-studie in een financiële richting, zoals Bedrijfseconomie, Financial Services Management of vergelijkbaar, waarvoor je met vlag en wimpel slaagde. En verder:

 • Heb je ervaring in een rol met veel klantcontact
 • Ben je leergierig, ambitieus en analytisch
 • Verlies je het commercieel belang niet uit het oog
 • Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar

Heb je al een Wft Basis-certificaat op zak? Mooi! Nog niet het geval? Geen probleem, dan faciliteren wij dat voor je.

Benefits:

Benefits:

Hoe we het ook wenden of keren: geld verzoet de arbeid. Begrijpen wij bij Brunel helemaal. Daarom mag jij als Junior Klantadviseur Zakelijk rekenen op het volgende:

 • Een salaris van minimaal € 2.600,- en maximaal € 3.000,- o.b.v. 36 uur
 • Diverse bonuskansen en verschillende doorgroeimogelijkheden
 • Een voordelige pensioenregeling en collectieve zorgverzekering
 • Opleidings- en cursusmogelijkheden op kosten van Brunel
 • Korting op verzekeringen, bankpakketten en de sportschool
 • Regelmatig uitnodigingen voor meet-ups, feesten en borrels

Anything Else?

Anything Else?

Transacties, ook bij Brunel hebben wij er dagelijks mee te maken. Sterker nog: het zou zelfs zomaar kunnen dat jij onze transacties straks verwerkt, op een van de kantoren van bijvoorbeeld ABN AMRO, Rabobank, Volksbank of ING. Dus of je nu woont in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Deventer, Utrecht of Eindhoven, wij hebben een opdracht die bij je past of een project waarmee je uit de voeten kunt. En dat alles ook nog in (de buurt van) jouw woonplaats!

Om daar trouwens even bij stil te staan: daar zijn wij behoorlijk trots op. Want ooit zijn wij begonnen als eenmanszaak in Delft en bemiddelde onze oprichter alleen in de Engineeringssector. Inmiddels zetten wij ons ook in voor de sectoren Finance, Legal, IT en Marketing & Communicatie, en niet alleen meer in Delft, maar in wel 44 landen! Hoe wij dit mogelijk gemaakt hebben? Door ervoor te zorgen dat zowel bedrijven als specialisten iedere dag weer de beste (carrière)keuzes maken. Voornamelijk door dagelijks de beste matches te maken tussen beide partijen. En wat dát doet, is eigenlijk niet alleen in cijfers uit te drukken. Wat zeg je ervan, sluit je bij ons aan? Solliciteer vandaag nog!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Casper ten Hove is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB309251

Account manager

Casper ten Hove
Brunel Netherlands Amsterdam
c.ten.hove@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement