Junior Engineer

PUB308918

About this role:

About this role:

Technisch inzicht heb je altijd gehad, en tijdens jouw studie heb je dat alleen maar aangescherpt. Nu heb je niet alleen technisch inzicht, maar óók de benodigde kennis. Oftewel: je bent helemaal klaar voor een rol als Junior Engineer. En daarom zoek je nu naar jouw ideale werkomgeving. Herkenbaar? Duik in de wereld van Engineering bij Brunel, en ontdek het. Solliciteer nu.

In jouw positie heb je kansen te over, maar hoe zit het met je wensen? Met jouw diploma kun je alle kanten op, dus de vraag zit ‘m vooral in waar (en als wat) jij het liefst aan de slag gaat. Een groot bedrijf als Tata Steel, Vattenfall of FrieslandCampina, of een veel kleiner, regionaal technisch bedrijf? En ga je voor een rol als Product Engineer of juist als Technisch Consultant? Als Junior Engineer heb je eerder te veel keuzes dan te weinig.

Om je daarbij een handje te helpen maken wij het je daarom iets makkelijker, door begeleiding van een vaste Brunel-consultant. Iemand die kennis heeft van jouw vakgebied, en precies weet hoe het er bij verschillende bedrijven aan toegaat. Samen stellen jullie een plan op waarin jullie jouw wensen en doelen vastleggen. Zodat jullie daarna samen op zoek kunnen naar jouw ideale werkplek.

Voor je het weet heb je je plek gevonden: een plek waar je ervaring opdoet én je kennis bijspijkert. Het is er vaak fantastisch, en soms misschien iets minder, maar alles is oké. Want als Bruneller sta jij er nooit alleen voor. En misschien wel hét voordeel aan een contract bij Brunel? Als iets toch niet helemaal is wat je ervan hoopte, dan start je gewoon bij een volgende opdrachtgever of met een volgend project. Jobhoppen met een vast contract? Bij Brunel kan het!
Bekijk dit filmpje voor een impressie van werken als Engineer bij Brunel!

What you need to bring:

What you need to bring:

Als Junior Engineer bij Brunel heb je uiteraard genoeg ambitie om jezelf te specialiseren in je vakgebied. Daarnaast herken je jezelf in het volgende:

 • Je hebt een proactieve houding – dat is wel zo handig als je mee moet denken over processen
 • Je beschikt over een hbo- of wo-diploma Werktuigbouwkunde, Luchtvaarttechniek of vergelijkbaar
 • Je werkt graag in teams, maar functioneert solo net zo goed – voor jou is het niet het een of het ander
 • Je bent goed in conceptueel denken – om de concepten daarna feilloos uit te werken, natuurlijk

Benefits:

Benefits:

Een plan dus, daar kun je in elk geval op rekenen: een persoonlijk ontwikkelplan waarmee we vastleggen dat jouw loopbaan continu in de lift zit – en blijft. Zo kun je er als Junior Engineer van uitgaan dat:

 • Jouw salaris meegroeit met jouw ontwikkeling – en dus regelmatig stijgt
 • Bonuskansen jou vaak een leuke extra geven – wat altijd goed uitkomt
 • Opleidingen en trainingen in jouw vakgebied betaald worden door Brunel
 • Sportscholen, musea, theaters en bioscopen je ineens een stuk minder kosten
 • Er later warmpjes bijzitten geen zorg is, want daarvoor spaar je vast op gunstige wijze

Anything Else?

Anything Else?

Een gigantisch netwerk, daar hebben wij de afgelopen 44 jaar aan gebouwd. In die jaren sloegen we de handen ineen met onder meer banken, energiebedrijven, techgiganten en de overheid, met één heldere missie voor ogen: verbinden. Bij Brunel zien wij onszelf als verbinder, wij willen de verbindende schakel zijn tussen bedrijf en specialist. Talent dat wel wat hulp kan gebruiken bij het vinden van een passende werkomgeving, bedrijven die gericht naar schaars talent zoeken. Het zijn situaties die je vaak naast elkaar tegenkomt, maar waar voor ons een duidelijke missie: deze twee samenbrengen.

De functiebenaming Engineer zegt alleen iets over wat iemand kan en wat iemand doet; het zegt nog niets over de persoon erachter. Hetzelfde geldt voor bedrijven: wat ze doen zegt niets over hoe de bedrijfscultuur is. En is het niet belangrijk voor zowel bedrijven als specialisten, om elkaar eerst beter te leren kennen dan alleen oppervlakkig? Wij denken van wel. Daarom nemen wij ons contact met beide partijen zeer serieus. Wij investeren in hen voor de ultieme win-winsituatie! Klinkt ideaal? Ook jij kunt profiteren. Solliciteer direct als Junior Engineer.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Martin Jansen is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB308918

Account manager

Martin Jansen
Brunel Netherlands Utrecht
martin.jansen@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement