Junior Data Analist Banking

PUB278601

About this role:

Zoek jij een uitdaging waarin je zowel je finance-affiniteit als je analytische skills kunt inzetten? Een functie waarin je je verdiept in de interne processen met als doel deze steeds verder te optimaliseren? Waarin je meedenkt in projecten zoals AnaCredit? Dat komt goed uit, want die baan hebben wij voor je: Junior Data Analist bij een bekende grootbank!

Als Junior Data Analist bij onze opdrachtgever krijg je te maken met verschillende informatie- en analysevraagstukken, van eenvoudig tot complex. Zo houd je je bezig met het verzamelen en ordenen van relevante data en het analyseren van huidige klantdata. Constateer je onvolkomenheden, dan los je die op. Op deze manier krijg je een steeds beter inzicht in de verschillende programma’s en processen die binnen de bank worden gebruikt.

Je maakt deel uit van een hecht team en werkt nauw samen met de afdeling finance. Natuurlijk onderhoud je ook contact met andere stakeholders binnen de organisatie. Omdat je ook deel uitmaakt van het projectteam en diep in de materie duikt, zie je al snel mogelijkheden om de afhandeling van bepaalde werkzaamheden met andere afdelingen te coördineren. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je actief meedenkt over vernieuwing en verbetering van processen rondom het project AnaCredit en andere regulatory reports.

What you need to bring:

Is de functie van Junior Data Analist bij een grootbank de vervolgstap die je in gedachten had? Check dan of je voldoet aan onderstaand profiel:

 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd: (Bedrijfs)Economie, Fiscaal Recht, MER of Rechten
 • Je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen
 • Je schakelt snel, structureert je werk goed en stelt de juiste prioriteiten
 • Je denkt in oplossingen en neemt eigenaarschap voor je werkzaamheden
 • Je verwerkt je documentatie op accurate wijze, ook onder tijdsdruk
 • Je kennis van Excel is bovengemiddeld

Benefits:

Het onderzoeken en verder stroomlijnen van de processen bij onze opdrachtgever brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Dat realiseren we ons heel goed, en daar mag dan ook best wat tegenover staan. Ben jij de Junior Data Analist die onze opdrachtgever nodig heeft? Reken dan op:

 • Een fijn startsalaris dat past bij je kennis en ervaring
 • Diverse bonus-opportunities en kortingen op verzekeringen
 • De kans om op onze kosten vakgerelateerde certificaten te behalen bij bekende opleidings-instituten
 • De ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien
 • Een voordelige pensioenregeling
 • Korting op sportscholen, musea, theatervoorstellingen en meer

Anything Else?

Brunel is wereldwijd actief als zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met meer dan 14.500 collega’s in 44 landen, en we groeien nog steeds.

Als je aan de slag gaat via Brunel Finance & Risk, betekent dit dat je nauw betrokken bent bij actuele projecten binnen toonaangevende bedrijven in uiteenlopende sectoren. In het kader van door de DNB/ECB opgelegde wijzigingen in de manier van rapporteren (regulatory reports) dienen banken in de Eurozone vanaf 1 oktober 2018 te zorgen voor 100% datakwaliteit op door de DNB/ECB opgelegde en vereiste data-validaties. Die 100%, daar werk jij als Data Analist aan mee. Morgen beginnen? Vandaag solliciteren!

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Jelle de Jager is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB278601

Account manager

Jelle de Jager
Brunel Netherlands Amsterdam
j.de.jager@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement