Junior Business Consultant IT

PUB302148

About this role:

Je wil je inzetten voor verbetering. Processen optimaliseren, de effectiviteit van zaken vergroten en sterke bedrijfsstrategieën neerzetten. En dan het liefst op het gebied van IT. Klinkt dit als jou? Trap je carrière als Business Consultant IT dan af bij Brunel. Als jij jouw kennis en ambitie meeneemt, regelen wij de rest! Solliciteer gelijk.

Je hebt er duidelijk oog voor, het signaleren en analyseren van processen. Tijdens je studieprojecten zette je al graag de puntjes op de i. Het is misschien wel jouw grootste kracht om altijd overal mogelijkheden en kansen te zien. Dit alleen al maakt jou een ideale Junior Business Consultant IT! In deze rol voorzie jij bedrijven steeds weer van nuttige – en nodige – IT-gerelateerde adviezen. Die bedrijven dan weer inzetten voor een soepelere en betere bedrijfsvoering.

Allereerst kijk je daarvoor kritisch naar bestaande processen. Met behulp van onder andere ITIL, kijk jij nauwkeurig naar wat goed is, wat aandacht verdient en wat nog ontbreekt. Aan de hand van uitgebreide analyses werk je jouw adviezen vervolgens uit tot voorstellen. Samen met je collega’s beslis je dan wat er precies wordt uitgevoerd en hoe. En omdat jij tot het eind betrokken blijft bij het proces, zie jij ook het resultaat van je werk altijd terug. Daar doe je het voor!

What you need to bring:

De adviezen die je als Junior Business Consultant IT geeft baseer en creëer je deels op gevoel, deels op intuïtie en deels op:

  • De kennis die je opdeed tijdens je Bachelor of Master in ICT, Informatica of Business IT & Management
  • De ervaring die je opdeed op de werkvloer tijdens stages – of daarbuiten
  • Jouw kennis van IT en de sector daaromheen – en dus van bijbehorende processen
  • Jouw social skills waarmee je jouw plannen succesvol presenteert
Daarnaast is het handig als je een rijbewijs B in je bezit hebt en goed Engels spreekt. Het kan namelijk zomaar voorkomen dat een internationaal bedrijf ineens staat te springen om jouw adviezen. En dan wil je daar natuurlijk wel zelf naartoe kunnen rijden.

Benefits:

Verbetering, ook wij zetten er graag op in. Niet alleen voor processen, maar ook voor jouw carrière. Wist je dat er op dit moment al ruim duizend Brunellers een opleiding volgen op onze kosten? Misschien zijn onze opleidingsmogelijkheden wel ónze grootste kracht. En ja, ook jij hebt recht op die opties bij Brunel!

Net als op de pensioenregeling, vele kortingen en het bovengemiddelde aantal vakantiedagen waar alle Brunellers van profiteren. En dat toch wel heel belangrijke fijne salaris waar je vast op hoopt. Mét bonuskansen, dat ook nog.

Anything Else?

Het is inmiddels vast wel duidelijk: ook bij Brunel zijn wij gek op verbetering. In alles wat wij doen, gaan wij steeds voor een nóg beter resultaat dan de keer ervoor. Zo gaan wij steeds weer voor betere matches, betere werkprocessen en betere voorwaarden – om maar enkele voorbeelden te noemen. Is goed dan nooit goed genoeg voor ons? Wij zien het zo: nee, er is niets mis met ‘gewoon goed’. Maar als het je uitdaagt, motiveert en vooruithelpt om nóg beter te worden, waarom dan niet daarvoor gaan? Het is in zekere zin te vergelijken met sporten. Als je conditie opbouwt kun je steeds meer aan. Zelfs een goede conditie kun je nog blijven verbeteren. Maar als je het even laat vallen, comfortabel op de bank geniet van je behaalde resultaat, is het snel gedaan met je fitheid. Alleen door jezelf te blijven uitdagen en te blijven trainen houd je die opgebouwde conditie op peil. En blijf je jezelf steeds weer verbazen over je eigen kunnen. Dat is het streven naar verbetering wel waard, toch? Solliciteer nu.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Rens Varossieau is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB302148

Account manager

Rens Varossieau
Brunel Netherlands Eindhoven
r.varossieau@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement