Junior Business Analist

PUB298241

About this role:

Ben jij proactief, kijk jij over grenzen heen en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Wil jij de schakel zijn tussen de business en ICT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze ICT-afdeling zijn wij op zoek naar een business analist. Als business analist binnen de afdeling ICT zorg je voor het inventariseren en analyseren van behoeften van de organisatie. Je vertaalt business vraagstukken naar oplossingen, waarbij rekening wordt gehouden met bestaande organisatiestructuren, systemen, (bedrijfs-)processen, technologie en architectuur-richtlijnen. Je leidt het vooronderzoektraject om te komen tot de best passende oplossing en begeleidt de uiteindelijke verandering. Binnen ICT werk je samen met teams in de organisatie aan het bedenken, realiseren en implementeren van oplossingen.

Jouw analytische vaardigheden zorgen ervoor dat jij de bedrijfsprocessen helder en overzichtelijk in kaart brengt. Vanuit de analyse ben jij in staat om tot een functioneel ontwerp te komen en samen met je collega’s een technisch model te maken. Nadat de programmeur de software heeft opgeleverd, ben jij de persoon die het test. In deze rol deel je jouw kennis en ervaring met jouw collega’s. Hierdoor komen jullie tot het beste resultaat, iedere keer weer. In ons bedrijf krijg je training on the job en je volgt een specifiek IT opleidingsprogramma. Ons doel is om jou op te leiden tot een professional, waarbij je de ruimte krijgt om zelf IT en Data gerelateerde oplossingen te realiseren.

What you need to bring:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, gericht op IT
  • Circa 1 jaar werkervaring in een vergelijkbare positie
  • Aantoonbare ervaring met software implementatie projecten
  • Bekend met diverse applicaties/technologieën zoals: ERP, CRM, BI, PIM, WMS
  • Bekend met het analyseren, ontwerpen en modelleren van bedrijfsprocessen.Benefits:

Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

Anything Else?

Brunel is een wereldwijde zakelijke dienstverlener op het gebied van projectmanagement, consultancy en detachering. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale organisatie met meer dan 10.000 medewerkers. Voor onze opdrachtgevers zijn wij doorgaans op zoek naar ervaren servicedesk medewerkers die klaar zijn voor een nieuwe stap.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Shivani Raghoebier is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB298241

Account manager

Shivani Raghoebier
Brunel Netherlands Amsterdam
s.raghoebier@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement