Junior Beleggingsadviseur

PUB275205

About this role:

Je draait al even mee in de financiële wereld en hebt een vooruitziende blik. Daar zou je eigenlijk wel meer mee willen doen dan dat je nu doet. Bijvoorbeeld als Beleggingsadviseur, een rol waarin je zelf de gesprekken met vermogende klanten voert. Prima timing vinden wij, want zo’n vacature hebben wij voor je!

Jouw stip aan de horizon is dat al jouw klanten de beleggingshorizon hebben die het beste bij hen past. Dus verdiep jij je uitgebreid in iedere klant en prospect en zorg je ervoor dat je economische en financiële kennis up-to-date blijft.

De functie van Junior Beleggingsadviseur bij onze opdrachtgever past daarom prima bij je. Je beheert hier een portefeuille van circa 250 klanten, die je minimaal één keer per jaar spreekt om contact te onderhouden. Zo komt jouw ervaring met relatiebeheer en je klantgerichtheid goed van pas!

Ook onboard je nieuwe klanten/prospects en geef je hen uitleg over hoe de portefeuilles zijn samengesteld. Dus hebben zij vragen over hoe het werkt met risicoprofielen van aandelen en obligaties of over groen beleggen, rendementenforecasts en herbalancering, dan heb jij voldoende basiskennis in huis om hier antwoord op te geven. Overige kennis en know-how leer je on the job.

What you need to bring:

Is klantbeheer echt jouw ding en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Check dan even of je jezelf ook herkent in het volgende:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • Wft Basis is gesneden koek voor je
 • Je hebt ervaring binnen een callcenter omgeving of grootbank
 • Heb je je Wft Vermogen al? Mooi! Nog niet? Dan haal je deze via ons!
 • Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel
 • Je hebt je al eens eerder verdiept in beleggen of vermogensbeheer

Benefits:

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever, maar je komt als gedetacheerde in dienst bij Brunel. Dat betekent dat je profiteert van al onze arbeidsvoorwaarden. Zo stellen we samen een opleidingstraject voor je op, waardoor je nóg beter wordt in je vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan trainingen over effectief vragen stellen of verschillende persoonlijkheden herkennen. Klinkt dat interessant? Wacht, er is meer! Zo bieden we ook:

 • Een fijn startsalaris met diverse bonuskansen
 • De zekerheid van een contract bij Brunel
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied
 • Je eigen Brunel-consultant die alles voor je regelt
 • Korting op individuele verzekeringen

Anything Else?

Onze opdrachtgever is als vermogensbank onderdeel van een grootbank, maar werkt als zelfstandig onderdeel. Vermogende particulieren worden via de grootbank naar onze opdrachtgever overgeheveld. De taak van de vermogensbank ligt in het beheren van de klantportefeuilles met een grote klanttevredenheid als oogmerk.

In 1975 bemiddelde onze oprichter Jan Brand voor het eerst een collega-ingenieur naar een tijdelijke baan. Het bedrijf Brunel was een feit. Inmiddels zijn we als organisatie flink gegroeid, zowel wat betreft het aantal branches waarin we actief zijn als het aantal medewerkers, want dat zijn er nu zo’n 10.000 verspreid over 35 landen. En we groeien nog steeds. Met ons meegroeien? Solliciteer direct.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Leon Sloots is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB275205

Account manager

Leon Sloots
Brunel Netherlands Amsterdam
leon.sloots@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement