Java Software Traineeship

PUB308773

About this role:

About this role:

Jij droomt in code en wil je ontwikkelen tot Java Developer. Web of desktop, jouw codes zijn of worden clean, duidelijk en consistent. In je vrije tijd zoek je nieuwe trends in development en test je de nieuwste ontwikkelingen op gebied van programmeren. Klinkt dit herkenbaar? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe Java Software Trainee!

Als Java Software Trainee word je in een halfjaar klaargestoomd tot volwaardig softwareontwikkelaar. Bij Brunel ben je trouwens meer dan alleen een Trainee: zodra je er klaar voor bent, krijg je de verantwoordelijkheid voor het opbouwen, onderhouden of uitbreiden van diverse high-end applicaties bij onze top-100 klanten in heel Nederland.

In de rol van Java Software Trainee werk je steeds weer voor andere branches, in verschillende technische omgevingen. Je wordt dus constant uitgedaagd. Met hoeveel mensen je werkt, verschilt per opdracht. Vaak werk je in een voltallig team, maar soms pak je in je eentje een project op. Zolang je er maar van leert.

Wat voor opdrachten er ook op je pad komen, jouw Traineeship is opgebouwd uit een vast programma. Dat betekent niet dat elke deelnemer in een vast keurslijf wordt gedwongen. Iedereen leert op zijn eigen manier, dus wij kijken bij aanvang van het traject samen met jou naar welke begeleidingsvorm het beste bij je past. Zo weet jij zeker dat jij alles uit dit traject haalt!

What you need to bring:

What you need to bring:

Wil jij werk maken van jouw IT-carrière, samen met Brunel? Zorg dan dat je hieraan voldoet:

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma
 • Je hebt minstens 1 jaar werkervaring of stage-ervaring
 • Je hebt basiskennis van Java
 • Je bent bereid om naast je werk hard te studeren

Benefits:

Benefits:

Word je door Brunel IT gedetacheerd als Java Software Trainee, dan treed je in dienst bij Brunel. Bij ons staat jouw loopbaan voorop. Je kunt er dus op rekenen dat…

 • Je volop de ruimte hebt om je te ontwikkelen tot Java-specialist
 • Je deel kunt nemen aan verschillende relevante cursussen, inclusief certificering
 • Je recht hebt op collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
 • Je de zekerheid krijgt van een contract
 • Je vanuit Brunel begeleiding krijgt bij elk project
 • Je recht hebt op een goede pensioensregeling
 • Je mee kunt doen aan onze sportieve en culturele activiteiten

Anything Else?

Anything Else?

Wist je dat Brunel in 1975 begon als eenmanszaak, toen oprichter Jan Brand vanuit zijn zolderkamertje een vriend aan een baan hielp? Inmiddels is Brunel als detacheerder, consultant en projectmanager actief in 40+ landen! We verlenen onze diensten binnen de vakgebieden IT, Engineering, Finance & Risk, Marketing & Communicatie, HR, Legal en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we met passie en toewijding, want wij geloven dat kennis er is om te delen. Daarom bieden wij geregeld Traineeships aan binnen alle branches waar wij in werken.

Brunel gaat voor beter. Onze medewerkers en trainees zetten daarom hun hoogwaardige kennis graag in voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, maar ook voor universiteiten, overheidsinstellingen en de grotere MKB-bedrijven. Zij leren van elkaar én van hun eigen ontwikkelingstraject, zodat ze zelf hun leertempo kunnen bepalen.

Nu jij weer. Ben jij de Java Software Trainee die bij ons aan de slag gaat? Pak je kans en solliciteer direct!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Ralph Janssen is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB308773

Account manager

Ralph Janssen
Brunel Netherlands Eindhoven
ralph.janssen@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement