Windows Systeembeheerder

Noord Brabant - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Professional Bachelor

It’s a bird, it’s a plane… No, it’s a Windows Systeembeheerder! Jij bent het wel gewend om problemen op te lossen, maar je bent ook de drijvende kracht achter het functioneren van IT-systemen. Zolang jij jouw kennis over Microsoft optimaal kunt benutten, ben jij gelukkig. En nu je toe bent aan een nieuwe opdrachtgever, solliciteer je bij Brunel!

Feel free to contact

Sherin Leeuw, Account manager

Apply now

About this role

En dat is een goede stap, want wij hebben veel Eindhovense opdrachtgevers die staan te springen om een goede Microsoft Systeembeheerder. Waar je ook terechtkomt, jij zorgt ervoor dat de IT-voorzieningen er netjes bij staan. Jij bent namelijk van de constructieve aanpak: zomaar wat troubleshooten is niet jouw stijl. Je maakt liever een plan waarmee je processen efficiënt monitort en kinken in de kabel van mijlenver aan ziet komen.

Hoeveel verantwoordelijkheden je op je neemt, hangt af van de opdrachtgever en de grootte van het IT-team. Maar in veruit de meeste situaties ligt het complete Windows-systeem in jouw handen. Kun je prima aan, want een goede documentatie en administratie is al de helft van het werk. Op basis daarvan maken jij en jouw team plannen om de issues die zich toch nog voordoen, systematisch op te lossen.

About you

Reken erop dat je als Windows Systeembeheerder een vraagbaak bent voor iedereen die ook maar een beetje met IT in aanraking komt. Vind jij prima, jij helpt andere mensen graag. Bovendien sta jij met jouw ervaring met ITIL, VMware en Microsoft Servers nooit met je mond vol tanden.

Verder is het, omwille van de variëteit aan opdrachtgevers, belangrijk dat je flexibel bent wat betreft de invulling van jouw functie. Niet elk bedrijf heeft dezelfde behoeftes, tenslotte. En, last but not least, de drive om door te leren is een absolute must als je de samenwerking aangaat met Brunel. Waarom? Dat leggen we je later uit.

What we offer

Nu, bijvoorbeeld. Wij vinden dat je jouw kennis echt tekortdoet als je die niet onderhoudt met de meest up-to-date cursussen over bijvoorbeeld ITIL, MSCA en natuurlijk VMware. Daarom volg je die lessen gewoon op onze kosten. Daarnaast kun je bij ons, naast een uitstekend salaris, rekenen op:

 • Coaching van een Brunel-consultant die veel verstand heeft van IT
 • Trainingen in soft skills, zoals in effectief werken en communicatie
 • Toegang tot interessante kennissessies
 • Een uitstekend salaris, mét diverse bonuskansen
 • Korting op culturele activiteiten en de sportschool
 • Een voordelige pensioenregeling en ziektekostenverzekering

About us

Wist je dat IT een van de eerste branches is waarin Brunel de match maakte tussen bedrijven en professionals? Toen werkten we nog alleen vanuit Nederland. Tegenwoordig hebben we locaties in zeker 35 landen over de hele wereld, waaronder in Brazilië, China, de Verenigde Staten en Mexico. Hoewel we dus op een flink grote schaal werken, staat persoonlijk contact bij Brunel altijd centraal. Vooral het contact met ‘onze’ specialisten, waar jij er binnenkort een van bent, is voor ons erg belangrijk. Want alleen zo kunnen wij weten hoe Brunel jou kan helpen jouw carrièredoelen te behalen, wat jij nodig hebt om altijd met plezier aan jouw dag te beginnen. Zie jij een samenwerking met Brunel wel zitten? Dan is de volgende stap voor jou. Solliciteer!

Summary

 • Vacancy number: PUB213026
 • Location: Noord Brabant
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branch: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Friday, November 29, 2019
Apply now

Feel free to contact

SL

Sherin Leeuw

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 6 10305819

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Windows Systeembeheerder - Noord Brabant

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to