Windows Systeembeheerder

Haarlem - Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Vocational School

Jij ziet geen problemen, jij ziet targets om op te troubleshooten. Maar issues oplossen is slechts een deel van jouw takenpakket. Als Windows Systeembeheerder ben je in staat een compleet netwerk in de lucht te houden. Zet je die kennis graag eens in voor een groot energiebedrijf? Solliciteer dan direct!

Feel free to contact

Bas van Hoek, Account manager

Apply now

About this role

De organisatie waar het om gaat werkt vooral met Windows en VMware. Je zet je expertise op deze gebieden in om de IT-faciliteiten te onderhouden en te verbeteren, maar ook om mee te denken over de ICT-toekomst van het bedrijf.

Je werkzaamheden bestaan uit het monitoren en oplossen van tweede- en derdelijns incidenten, het beheren van complexe infrastructuren en het uitvoeren van major changes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van probleemanalyses, van waaruit je weer changes maakt. Verder houd je jezelf bezig met het uitvoeren van ingeplande taken ten behoeve van proactief beheer.

About you

Ben jij de Windows Systeembeheerder die onze opdrachtgever zo hard nodig heeft? Dan ben je sowieso van het kaliber ‘niet praten, maar doen’. Verder heb je…

 • Een mbo+/hbo-denkniveau
 • Kennis en ervaring met Microsoft Server 2003/2008/2012
 • Ervaring met VMware 5.5/6.0/6.5 (dit is een grote pre)
 • Ervaring in ITIL-gestuurde omgevingen (ook dit is een pre)
 • Certificaten van Microsoft en VMware (en ook dit is een pre)
 • Ervaring met monitoren en troubleshooten (dit is een must)

What we offer

Heb je niet alle nodige certificaten op zak? Geen nood, die kun je ook gewoon bij ons halen. We hebben namelijk een breed aanbod aan interne cursussen. Kom je bij ons in dienst, dan maken we zelfs samen met jou een compleet opleidingstraject! En we bieden je nog meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitstekend salaris en een goede pensioenregeling? Verder werken we met een interessante bonusregeling en krijg je via ons korting op verschillende verzekeringen en sportieve of culturele uitjes.

About us

Dikke kans dat je bij deze klant nog meer Brunellers tegenkomt. We hebben namelijk een hechte band met dit bedrijf. Eigenlijk hebben we dat met alle bedrijven met wie we de samenwerking aangaan. En ook met ‘onze’ experts, trouwens. Wij geloven namelijk dat ze pas echt vooruitkomen als die twee partijen met elkaar in zee gaan. En daarom leggen wij elke dag contact met de beste experts in hun vakgebied en met bedrijven die blaken van de ambitie, om ze daarna aan elkaar voor te stellen. En deze werkwijze slaat aan! Inmiddels zijn we van een eenmanszaak in een zolderkamertje in Delft uitgegroeid tot een wereldbedrijf met locaties in 35 landen. Zie jij jezelf wel werken in dit netwerk? Sluit je vandaag nog bij ons aan.


Summary

 • Vacancy number: PUB198676
 • Location: Haarlem
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Vocational School
 • Area of Expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Monday, April 1, 2019
Apply now

Feel free to contact

BH

Bas van Hoek

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31102666230

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Windows Systeembeheerder - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to