Windows Applicatiebeheerder

Utrecht - Utrecht - Netherlands - Services - IT & Telecom - Software Development & Application Management - Professional Bachelor

Gaat jouw hart harder kloppen van alles wat met Windows te maken heeft? Ben je zowel technisch als functioneel sterk onderlegd? Wil je er graag aan bijdragen om de organisatie naar een hoger niveau te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een financiële dienstverlener in de omgeving Utrecht zijn we op zoek naar een ervaren applicatiebeheerder met overtuigingskracht en gedrevenheid.

Feel free to contact

Thomas Doornekamp, Account manager

Apply now

About this role

Als Windows applicatiebeheerder pas jij de nieuwste technologieën toe binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van applicaties binnen een snel veranderende omgeving. De applicatiebeheerder krijgt in deze rol de vrijheid om zowel functionele als technische wijzigingen te implementeren. De omgeving bevat meerdere projecten, maar ook het beheer van operationele databases en applicaties waarin heel minutieus gewerkt dient te worden.

About you

 • Allround Windowskennis (met Linux-interesse)
 • Je hebt ervaring met monitoringtools
 • Je hebt ervaring met (my)SQL Server en Windows Server
 • Je hebt kennis en ervaring met BI Tooling & databases (Tableau / Hadoop / Talend / NoSQL / MongoDB / Neo4J / Oracle)
 • Je snapt de complexiteit van een grote omgeving
 • Je vindt het leuk om keer op keer te zoeken naar verbetermogelijkheden ten behoeve van de organisatie
 • Je hebt affiniteit met de financiële dienstverlening

  What we offer

  Als applicatiebeheerder gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

  About us

  Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Insurance & Banking, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustri. Dit doen we samen met meer dan 10.000 collega’s in 35 landen. Werken bij Brunel betekent werken binnen een community met andere IT-professionals. Je krijgt alle ruimte om certificaten te halen. Dit is jouw gateway naar toonaangevende organisaties om te gaan werken als specialist op onder andere cloud-, security- of business intelligence projecten. Solliciteer nu.

  De opdrachtgever is een financiële dienstverlener die streeft naar een hoogwaardige service en heeft klantwaardering hoog in het vaandel staan. Verder is de organisatie zeer vooruitstrevend en toekomstgericht.

  Summary

  • Vacancy number: PUB195434
  • Location: Utrecht
  • Market: Services
  • hours per week: 36
  • Branche: IT & Telecom
  • Education level: Professional Bachelor
  • Area of Expertise: Software Development & Application Management
  • Closing date: Monday, March 11, 2019
  Apply now

  Feel free to contact

  TD

  Thomas Doornekamp

  Account manager Brunel Netherlands Utrecht

  +31 30 272 7426

  Related vacancies

   Job Alert

   Send me an email with the latest vacancies matching Windows Applicatiebeheerder - Utrecht

   Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
   Frequency is not correctly filled in
   Please enter a valid email address
   When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

   Confirmation sent to