Technisch Applicatiebeheerder

Friesland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Professional Bachelor

Je bent een heus orakel met zowel het Linux- als het Windows-besturingssysteem. Want of het nu gaat om Javascripts, Oracle databases of het implementeren van de nieuwste tooling: voor jou als Technisch Applicatiebeheerder is the Cloud just the first step. First, want er is daarna nog zoveel mogelijk. Het schrijven van een application cookbook, bijvoorbeeld!

Feel free to contact

Johan Tilma, Account manager

Apply now

About this role

Voor een grote organisatie in Leeuwarden heb jij wat applicaties betreft de touwtjes in handen. Niet alleen werk je bij dit bedrijf aan verschillende technische oplossingen, je waarborgt ook de IT-security en zorgt voor onderhoud en updates van de omgeving. Daarvoor gebruik je natuurlijk verschillende applicaties, die voornamelijk draaien op Java, Oracle en PostgreSQL. En die ondersteun je dan weer met diverse tools, zoals BPMN (Business Process Model and Notation), Atlassian en Tosca.

Wat betreft tooling heeft de IT-wereld gelukkig weinig verrassingen voor je, dus je weet er niet alleen vanaf, maar kunt er ook mee werken. Proactief als je bent houd je je daarnaast bezig met de volledige inrichting en monitoring van alle applicaties, wat je vooral doet met SIEM (Security Information & Event Management) en Arcsight. Is je dag dan om? Welnee, er is namelijk altijd nog wel iets om toe te voegen aan je application cookbook! Want ja, dat is hier ook een van je taken. Klinkt goed, toch?

About you

Er is geen tool, database of besturingssysteem waar jij als Technisch Applicatiebeheerder niet mee uit de voeten kunt. Logging en monitoring? Doe je met je ogen dicht. En ook als het gaat om SQL, cyber security, SIEM en Arcsight hoeven we jou maar achter een computer te zetten, of de boel loopt in no-time op rolletjes. Dat ervaring belangrijker is dan kennis, gaat in jouw vak dus écht op.

What we offer

Zelf doen wij het je niet na, al die applicaties en tools zo beheren. Wij begrijpen dus best dat jouw expertise specialistisch en schaars is. Dat we indruk willen maken met ons aanbod, komt dus vast niet als een verrassing. Wat denk je van:

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling – bijvoorbeeld als je certificaten behaalt
 • Verschillende bonuskansen – voor een nóg beter salaris, of nóg meer vakantiedagen
 • Opleidings- en cursusmogelijkheden in je vakgebied, waarvan Brunel de kosten dekt
 • Begeleiding door een vaste consultant van Brunel IT – die met je meedenkt over jouw doelen
 • Flinke korting op verzekeringen, de sportschool, diverse musea, concerten en theatershows

About us

Deze organisatie richt zich op een onmisbare taak in onze maatschappij: de afhandeling van miljoenen financiële dossiers. Uiteraard is het er dus van essentieel belang dat elk dossier deskundig, zakelijk en betrouwbaar wordt behandeld – een ontbrekend detail heeft immers grote gevolgen. Daarom gaat bij deze instelling letterlijk alles volgens het boekje. Dat geldt niet alleen voor degenen die er werken, maar ook – en juist – voor de partijen waar deze organisatie mee te maken krijgt. Als gezaghebbend orgaan nemen kennis en kunde er een zeer belangrijke positie in. De associatie bij de naam van deze instelling valt of staat tenslotte bij de uitvoering van elke taak. Als ervaren IT’er begrijp je dus vast dat die professionaliteit ook terug te zien moet zijn in het IT-systeem, zowel aan de voorkant als de achterkant. Iets dat jou als Technisch Applicatiebeheerder wel lukt, toch? Solliciteer direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB242325
 • Location: Friesland
 • Market: Services
 • hours per week: 36
 • Branch: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Tuesday, January 14, 2020
Apply now

Feel free to contact

JT

Johan Tilma

Account manager Brunel Netherlands Groningen

06 1235 7632

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Technisch Applicatiebeheerder - Friesland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to