Storage Beheerder

Groningen - Netherlands - Services - IT & Telecom - Architecture & Design - Professional Bachelor

Vrienden zouden hun pincode nog aan jou toevertrouwen. Bij jou is informatie tenslotte altijd veilig. Je slaat die data trouwens wel digitaal op, want van IT heb jij nu eenmaal het meeste verstand. En daarom ben jij de ideale Storage Beheerder voor onze klant in Groningen.

Feel free to contact

Johan Tilma, Account manager

Apply now

About this role

Voor deze opdrachtgever, een grote overheidsinstelling, ga je aan de slag op de locatie in Groningen. Zo’n beetje elke Nederlander krijgt vroeg of laat met deze organisatie te maken, dus er komen dagelijks bakken vol met data binnen. Aan jou de taak om deze data veilig en efficiënt op te slaan.

Hierbij maak je gebruik van agent-based software als IBM, al kun je ook goed overweg met agentless back-up oplossingen. Als Storage Beheerder stel je trouwens ook de nodige rapportages op over de capaciteit, de verwachte datatoename en bijbehorende back-up implementaties. Zo weet de opdrachtgever precies hoe de toekomst van hun databeheer eruitziet.

About you

Ben jij de Storage Beheerder die deze klant nodig heeft? Dan heb je in elk geval een hbo-werkniveau en ervaring in storage omgevingen. Verder heb je veel verstand van Fibrechannel, TC/IP, Windows, Linux en TSM. Bovendien heb je kaas gegeten van meerdere scripting tools. Heb je ook nog eens kennis van back-up media en cloud object storage, dan is dit een dikke pre.

What we offer

Jij hebt in je kennis geïnvesteerd, dat mag duidelijk zijn. En bij Brunel geef je die kennis nóg een extra boost! Via ons heb je namelijk toegang tot de meest uiteenlopende cursussen die jou beter maken in je werk. Sterker nog, je stapt bij ons direct met een op maat gemaakt opleidingsprogramma! Die cursussen bekroon je uiteraard met landelijk geaccepteerde certificaten. Verder bieden we je:

 • Veel carrièrecoaching
 • Een salaris waarmee je kunt thuiskomen
 • Korting op sportieve en culturele uitjes
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering
 • Een gunstige pensioenpremie

About us

Dat we zulke overheidsinstellingen in ons netwerk hebben, daar kunnen we alleen maar trots op zijn. We werken al jaren keihard om ons doel te bereiken: dat ‘onze’ professionals aan de slag kunnen bij opdrachtgevers waar ze alle ruimte krijgen om te groeien in hun vak, hoe goed ze ook al zijn. Dat ze hun kennis en kunde steeds weer kunnen stretchen. En aan de andere kant gunnen we vooruitstrevende bedrijven de meest gepassioneerde professionals om mee te werken. Bij elke match slaan wij dus twee vliegen in een klap! En nu ben jij aan de beurt. Ga jij aan de slag, daar in het hoge noorden? Solliciteer vandaag nog!

Summary

 • Vacancy number: PUB192061
 • Location: Groningen
 • Market: Services
 • hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Architecture & Design
 • Closing date: Sunday, February 10, 2019
Apply now

Feel free to contact

JT

Johan Tilma

Account manager Brunel Netherlands Groningen

06 1235 7632

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Storage Beheerder - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to