Servicedeskmedewerker IT

Zuid Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Support & Service Desk - Vocational School

Een haperende router, een scherm dat knippert, bluetooth die maar niet aan wil… Vrienden bestoken je met de meest uiteenlopende IT-vragen, maar dat vind jij niet erg. Je helpt anderen graag met je expertise. En daarom ben je de ideale Servicedeskmedewerker voor onze opdrachtgevers in Zuid-Holland!

Feel free to contact

Wesley Wilbrink, Account manager

Apply now

About this role

Bedrijven hebben dan wel targets, maar zonder jouw werk halen ze die nooit. Jij bent voor hun werknemers namelijk het eerste aanspreekpunt voor IT-gerelateerde problemen en vragen. Aan jou de taak om uit te zoeken waar de kink in de kabel zit. Dat doe je in de eerste plaats door goed door te vragen: hoe vaak doet dit probleem zich voor? Hebben anderen er ook last van?

Hoe jouw werk er precies uitziet, hangt af van de opdrachtgever. In elk geval neem je meldingen aan per telefoon, via de e-mail of chat of met een face-to-face gesprek. De eerstelijns issues handel je zelf af, andere tickets leg je neer bij de collega die het meest verstand heeft van het desbetreffende probleem. Hoe dan ook: welke klacht of suggestie je ook binnenkrijgt, je slaat ze nauwkeurig op. Dan heb je een handig naslagwerk als je samen met je team meedenkt over de toekomst van de IT binnen het bedrijf.

About you

Ja, het is heel belangrijk dat je een brede kennis van IT hebt en makkelijk contact legt. Maar laten we iets specifieker ingaan op wat onze ideale Servicedeskmedewerker in huis heeft:

 • Een mbo 4-diploma van een relevante opleiding
 • Ervaring met telefonische B2B of B2C-communicatie
 • De nodige certificaten van ITIL (of je bent bereid ze te behalen)
 • Kennis van de Engelse taal (dit is een pre)
Lees ook: Jeroen Tadros is Software Engineer in de financiële dienstverlening.

What we offer

Uiteraard weet je veel over je vakgebied. Maar je bent nooit uitgeleerd – zeker niet bij Brunel. Wij hebben namelijk een breed aanbod aan cursussen waarmee je jouw kennis en kunde nóg verder verfijnt. Die cursussen, dat zijn geen losse flodders. Samen met je vaste consultant van Brunel maak je een opleidingsprogramma dat je compleet toespitst op je carrièredoelen.

Verder vinden we dat je successen moet vieren. Daarom maak je, naast dat je uiteraard een goed salaris krijgt, kans op interessante bonussen! Daarnaast mag je uitgaan van kortingen op individuele verzekeringen, de sportschool en culturele uitjes. En wat dacht je van een goede pensioenregeling?

About us

Inmiddels is het ruim veertig jaar geleden dat we voor het eerst de match maakten tussen professional en bedrijf. Eerst werkten we alleen in de Engineeringsbranche, maar we realiseerden ons al snel dat dit niet past bij onze visie. Wij vinden namelijk dat professionals en interessante organisaties het verdienen om met elkaar samen te werken, in welke sector ze ook actief zijn. Daarom opereren wij ook in onder andere de wereld van de IT. Doe je met ons mee? Solliciteer dan vandaag!

Summary

 • Vacancy number: PUB197636
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Vocational School
 • Area of Expertise: Support & Service Desk
 • Closing date: Sunday, March 24, 2019
Apply now

Feel free to contact

WW

Wesley Wilbrink

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6261

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Servicedeskmedewerker IT - Zuid Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to