Servicedesk Traineeship

Zuid Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Support & Service Desk - Other

Je staat aan de start van een glansrijke IT-carrière; alleen de handvatten ontbreken nog. En laten wij die nou voor je hebben. Duik je in het traineeship van Brunel, dan ga jij een geweldige toekomst tegemoet binnen de IT!

Feel free to contact

Wesley Wilbrink, Account manager

Apply now

About this role

Het traineeship start met een korte kennismaking waarna we direct aan de slag gaan. In twee weken brengen we jou in interactieve trainingen alle vaardigheden bij die je nodig hebt om aan de slag te gaan op een servicedesk. In het programma zijn ook enkele dagen opgenomen waarin er geen training is ingepland.

Nadat je voldoende ervaring hebt opgedaan als servicedeskmedewerker en je kennis hebt verrijkt met het volgen van diverse trainingen ben jij klaar voor een volgende stap. Brunel heeft een groot netwerk in diverse branches dat je tal van mogelijkheden biedt. Zo kun je binnen de servicedeskomgeving doorgroeien van een eerstelijnsfunctie naar een meer technische tweedelijnsfunctie of naar een aansturende rol. Maar wellicht maak jij wel de keuze om je carrière voort te zetten als netwerk engineer of systeembeheerder.

Ook kun je je bij Brunel ontwikkelen door ervaring op te doen in diverse branches. Onze opdrachtgevers zijn actief in onder andere de technische-, financiële-, publieke- en telecombranche. Uiteindelijk is het belangrijk is dat jij een keuze maakt die bij je past. Hier helpt Brunel je bij. Samen met je consultant bepaal je wat voor jou de ideale route is om je doelen te bereiken.

About you

Tijdens jouw werkdag sta je voortdurend in contact met collega’s, zowel telefonisch als face-to-face. Het is dus belangrijk dat je beschikt over de volgende vaardigheden:

 • Communicatief vaardig
 • Klant- en servicegericht
 • Analytisch vermogen
 • Mbo 4 afgerond
 • Affiniteit met IT
 • Goede beheersing van de Engelse taal

What we offer

Als Servicedesk Trainee gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een accountmanager van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

About us

Wij zijn een wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Finance & Risk, Insurance & Banking, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met meer dan 10.000 collega’s in 35 landen. Wij bieden (young) professionals zoals jij uitdagende opdrachten die passen bij je kwaliteiten en carrièrewensen.

Summary

 • Vacancy number: PUB197639
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Other
 • Area of Expertise: Support & Service Desk
 • Closing date: Sunday, March 24, 2019
Apply now

Feel free to contact

WW

Wesley Wilbrink

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6261

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Servicedesk Traineeship - Zuid Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to