Service Delivery Manager

Groningen - Netherlands - Services - IT & Telecom - Project Management, Consultancy & Auditing - Professional Bachelor

In je functie sla jij, vaak aan de hand van een SLA, meerdere vliegen in één klap. Je zorgt er namelijk voor dat de klant van je opdrachtgever krijgt wat hij vroeg én dat de belangen van je opdrachtgever nooit in het geding komen. Voor een flinke portie eindverantwoordelijkheid deins je niet bepaald terug, iets wat de IT-bedrijven in ons netwerk graag terugzien in hun nieuwe Service Delivery Manager. Solliciteer!

Feel free to contact

Michiel Mulder, Account manager

Apply now

About this role

In de basis is je taak heel simpel: de klant tevreden houden. Dat wil zeggen dat je ervoor zorgt dat de IT-dienstverlening van je opdrachtgever naadloos aansluit op de behoeftes, doelstellingen en uitdagingen van de klant. Aan de hand van Service Level Agreements (SLA’s), bijvoorbeeld. Die stel je vaak zelf op, en je spijkert ze zo nodig gaandeweg een beetje bij.

Uiteraard staan deze overeenkomsten bol van de inhoudelijke aspecten, dus je zet je IT-kennis in deze job volop in. Dat doe je trouwens ook bij het analyseren van de IT-servicerapportages- en processen. Je houdt bijvoorbeeld in de gaten dat de contracten niet stilletjes aan verlopen en dat iedereen zich aan de budgetten houdt. Of je handelt eventuele IT-problemen bij de klant professioneel af.

Oh, en zie je dat een bedrijf misschien wel behoefte heeft aan méér diensten van je opdrachtgever? Dan wacht je uiteraard niet tot die organisatie uit eigen initiatief een aanvraag indient. Nee, kansen zijn er om te pakken, dus je draagt geregeld voorstellen of nieuwe diensten aan.

About you

Dat je punctueel en communicatief vaardig bent heb je inmiddels wel bewezen. Je bent namelijk al minstens 3 jaar actief in een complexe IT-omgeving. Vooral die communicatieve vaardigheden komen jou goed van pas in deze functie. Het komt namelijk vaak voor dat verschillende stakeholders ook verschillende belangen hebben. Aan jou de taak om de neuzen alsnog dezelfde kant op te krijgen. Wat je verder nog nodig hebt in deze functie? Nieuwsgierigheid naar wat er nog meer te halen valt in de wereld van de IT. Het is namelijk die nieuwsgierigheid die jou met vlag en wimpel heeft doen afstuderen aan je hbo-opleiding*. Maar het is ook die nieuwsgierigheid die jou beter maakt in wat je nu al kunt.

* Is die opleiding IT-gerelateerd, dan is dit een grote pre.

What we offer

Contracten die verbroken worden, slechte communicatie… Heb je al koude rillingen? Wij ook. Dus als je een afspraak maakt met Brunel, houden wij ons hieraan. Wat we zoal afspreken? De volgende arbeidsvoorwaarden, onder andere…

 • Een uitstekend salaris, aangevuld met meerdere bonuskansen
 • Korting op diverse persoonlijke verzekeringen
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Voordeel op de sportschool en op tickets voor culturele events
 • Uitnodigingen voor interessante meetups met vakgenoten

About us

Officieel gezien kom je dus bij ons in dienst. Dit wil zeggen dat je in een - al zeggen we het zelf - behoorlijk netwerk stapt. Een netwerk dat uitpuilt van de interessante IT-vakgenoten, maar ook van de Engineers, de Communicatiedeskundigen, de Juristen, de Financieel Adviseurs… noem maar op. Dikke kans dus dat je op locatie van de klant collega-Brunellers uit een andere branche tegenkomt. Jullie beroepen verschillen soms als dag en nacht, maar door jullie samenwerking met Brunel hebben jullie ten minste één ding gemeen: dat jullie een werkgever hebben die staat voor jullie ontwikkeling en er alles aan doet om jullie voor te stellen aan de interessantste bedrijven. Het enige wat jou nog rest? Solliciteren!

Summary

 • Vacancy number: PUB241085
 • Location: Groningen
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branch: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Project Management, Consultancy & Auditing
 • Closing date: Monday, January 6, 2020
Apply now

Feel free to contact

MM

Michiel Mulder

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9738

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Service Delivery Manager - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to