Senior System Engineer

Groningen - Groningen - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Other

Oplossingen ontwikkelen én realiseren voor complexe IT-infrastructuren, databases en applicaties. Jij als Senior System Engineer draait er je hand niet voor om. Eigenlijk wil je zelfs niet zónder storingen en problemen, want juist die uitdagingen zetten je steeds op scherp. Keer op keer zoek je naar de kink in de kabel, en los je deze vervolgens vliegensvlug op. Jij zorgt altijd voor een feilloze status van systemen.

Feel free to contact

Elio Kallenbach, Account manager

Apply now

About this role

Het liefst werk jij enkel met moderne technieken en applicaties. Innovatie en vernieuwing, daar ga jij voor! Wat dat betreft zit je bij onze opdrachtgever wel goed, want je werkt IT-projecten bij dit bedrijf gewoon zelf uit. Projecten voor ontwikkeling, implementatie, en noem het maar op, zet jij als Senior System Engineer op de kaart. Want waar je ook aan werkt, je zorgt er in no-time voor dat het aan alle eisen voldoet – of het nu gaat om technisch ontwerp, de realisatie ervan of releasematig onderhoud.

En ben je niet bezig met ontwerp en realisatie? Dan verhelp je ook derdelijns-storingen in het systeem, eventueel in samenwerking met de bijbehorende leverancier. Verder werk je veel samen met de IT-manager. Samen volgen jullie innovaties op de voet. Jullie kiezen altijd voor de meest logische, efficiënte oplossingen en ontwerpen, om alle IT-processen op rolletjes te laten lopen.

About you

Natuurlijk neem je flink wat bagage mee. Dat is wel nodig, want jouw rol als Senior System Engineer is behoorlijk specifiek. Daarom heb je sowieso minimaal 5 jaar werkervaring in een IT-omgeving. En vink je het volgende lijstje gemakkelijk af:

 • ITIL Foundation – het certificaat hiervan heb je ook al op zak
 • MSCA en MSCE – van minstens een van de twee heb je een certificaat
 • Kennis van Business Process Management en Enterprise Application Integration
 • Ervaring met Application Services (Sharepoint/Biztalk) en Data Storage en Security

Verder is ervaring met beheertools (o.a. SCOM, SCVMM, SCCM) en scripting (Powershell, Orchestrator) een grote pre. Ook kennis en ervaring met Office365 is een pre.

What we offer

Zelfs al beschik je over flink wat ervaring, jij vindt dat er altijd wel iets te ontwikkelen valt. Stilstaan is wat jou betreft hetzelfde als achteruitgang. Dus je blijft inzetten op zowel je soft als je hard skills. Om ze scherp te houden, of om door te groeien! Want misschien ambieer je wel een vervolgstap als Solution Engineer, of als IT Manager. Hoe dan ook, bij Brunel bieden wij je allerlei opleidingen en trainingen op maat, die aansluiten op jouw wensen. En dat is niet alles, want je krijgt ook:

 • Een fijn salaris mét diverse bonuskansen
 • Een voordelige pensioenregeling
 • Een vaste Brunel-consultant die je overal in begeleidt
 • Korting op verzekeringen, de sportschool en cultuuruitjes

About us

Het is 1975, als ingenieur Jan Brand een tijdelijke werkplek vindt voor een collega-ingenieur; het blijkt een geniaal idee. Vanaf dat moment vindt hij steeds vaker de juiste werkplek voor de beste ingenieurs, en is hij al snel een specialist in detachering en consultancy. Brunel is een feit. Dan gaat het hard, heel hard. Want nu, ruim veertig jaar later, werken wij in maar liefst 35 landen wereldwijd, in zeven verschillende sectoren. En gaan wij iedere dag weer op zoek naar de beste match tussen bedrijf en specialist. Daar worden wij samen sterker van. Ook samen sterk(er) worden? Solliciteer vandaag.

Summary

 • Vacancy number: PUB241023
 • Location: Groningen
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branch: IT & Telecom
 • Education level: Other
 • Area of Expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Saturday, January 4, 2020
Apply now

Feel free to contact

EK

Elio Kallenbach

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9715

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Senior System Engineer - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to