Senior System Engineer

Groningen - Groningen - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Professional Bachelor

Goed begonnen is half gewonnen, daar weet jij als Senior System Engineer alles van. Jij staat namelijk aan de uitrol van ieder ICT-project, dus een goede voorbereiding is essentieel. De hele dag door ontwikkel en realiseer je oplossingen voor IT-systemen, zodat het uiteindelijke gebruik ervan soepel verloopt. En nu wil je dat soepele verloop ook voor je carrière, dus je kiest voor Brunel!

Feel free to contact

Patrick Halbersma, Account manager

Apply now

About this role

Als doorgewinterde IT’er werk je graag met de modernste technieken en applicaties. Dat lukt bij deze opdrachtgever zeker weten, want binnen je functie krijg je volop vrijheid voor jouw eigen invulling van een project. Jouw uitgebreide cv zet je dus op vele manieren in. Je ontwikkelt Windows-besturingssystemen zelfs zodanig, dat ze in no-time aan alle eisen voldoen. Jij weet wel raad met IT-systemen, of het nu gaat om technisch ontwerp, de realisatie ervan of releasematig onderhoud.

En ben je niet bezig met ontwerp en realisatie? Dan verhelp je ook derdelijns storingen in het systeem, eventueel in samenwerking met de bijbehorende leverancier. Ook werk je veel samen met de IT-manager. Daarbij is communicatie écht key, want samen bepalen jullie hoe de IT-processen moeten lopen. Jullie volgen innovaties op de voet en gaan altijd voor de meest logische en efficiënte oplossingen en ontwerpen. Oftewel, jullie zijn een echt winning team.

About you

Natuurlijk neem je goede bagage mee. Dat is wel nodig, want de functie is behoorlijk specifiek. Daarom heb je sowieso minimaal 5 jaar werkervaring in een IT-omgeving. En heb je ruime kennis van/ervaring met:

 • ITIL Foundation
  MSCA en MSCE – je hebt bij voorkeur één of meerdere certificaten
 • Business Process Management en Enterprise
 • Application Integration
  Application Services (Sharepoint/Biztalk)
 • Data Storage en Data Security
Vink je dit allemaal af? Dan is het glashelder: jij bent de ideale System Engineer voor dit project.

What we offer

Zelfs al beschik je over flink wat ervaring, jij vindt dat er altijd wel iets te ontwikkelen valt. Stilstaan is achteruitgaan. Dus je blijft inzetten op zowel je soft als je hard skills. Om ze scherp te houden, of om door te groeien! Want misschien ambieer je wel een vervolgstap als Solution Engineer, of als IT-manager. Hoe dan ook, bij Brunel bieden wij je allerlei opleidingen en trainingen op maat, die aansluiten op jouw wensen. En dat is niet alles, want je krijgt ook:

 • Een fijn startsalaris mét bonuskansen
 • Een voordelige pensioenregeling
 • Een vaste Brunel-consultant die je overal in begeleidt
 • Korting op verzekeringen, de sportschool en cultuuruitjes

About us

Het is 1975, als ingenieur Jan Brand een tijdelijke werkplek vindt voor een collega-ingenieur; het blijkt een geniaal idee. Vanaf dat moment vindt hij steeds vaker de juiste werkplek voor de beste ingenieurs, en is hij al snel een specialist in detachering en consultancy. Brunel is een feit. Dan gaat het hard, heel hard. Want nu, ruim veertig jaar later, werken wij in maar liefst 35 landen wereldwijd, in zeven verschillende sectoren. En gaan wij iedere dag weer op zoek naar de beste match tussen bedrijf en specialist. Want in de kwaliteiten van onze specialisten, ligt onze kracht. Samen sterk(er) worden? Solliciteer vandaag.

Summary

 • Vacancy number: PUB196549
 • Location: Groningen
 • Market: Services
 • hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Monday, March 18, 2019
Apply now

Feel free to contact

PH

Patrick Halbersma

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9740

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Senior System Engineer - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to