Senior Systeembeheerder

Enschede - Overijssel - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Professional Bachelor

Wat voor update er ook aankomt, welke bug je ook tegenkomt, niets brengt jou nog van je stuk. Als Senior Systeembeheerder heb je het inmiddels allemaal weleens gezien, en daar maak je gebruik van ook: tegenwoordig zorg jij voor de kers op de taart van elk systeem. Waar je dat doet? Bij diverse opdrachtgevers in de regio Enschede. Solliciteer gelijk!

Feel free to contact

Berit Render, Account manager

Apply now

About this role

Windows-systemen kennen geen geheimen meer voor je, dat is duidelijk. Daarom ligt jouw uitdaging bij onze opdrachtgevers in meer dan alleen systeembeheer! Als Senior Systeembeheerder heb jij de basis – ofwel het operationeel en functioneel onderhoud – namelijk al gauw op orde. Hoog tijd om verder te kijken: naar innovatieve updates en upgrades, die je bedenkt, realiseert én implementeert.

Check? Daar doe je pas uitspraak over na inzet van allerlei testtools. Je gaat natuurlijk voor ‘in één keer goed’, maar je beseft ook dat zoiets in IT bijna niet bestaat. Geen probleem hebben is in jouw rol pas écht een probleem. Dus heb je overzicht over alle werkzaamheden in de databases, dan help je ook de minder ervaren Systeembeheerders uit de brand. Je helpt ze graag met het oplossen van hun problemen.

About you

Het begon bij affiniteit met IT, en eindigde in een gigantisch cv met IT-gerelateerde diploma’s, certificaten en ervaring. Tja, dan ben je toch wel made for it, nietwaar? Dit komt er zoal terug in jouw cv:

 • Een hbo-diploma van een studie Informatica, ICT of vergelijkbaar
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als (Senior) Systeembeheerder
 • Up-to-date kennis van Microsoft en storage- en beheertooling
 • Ruime ervaring met VMware, SQL Server 2016 en Powershell-scripts
 • Een MCSA-certificaat – en bij voorkeur ook een MCSE-certificaat

What we offer

Als Senior Systeembeheerder ga je bij opdrachtgevers in de regio Enschede aan de slag, en treed je bij Brunel in dienst. Jazeker, je krijgt bij ons een contract waarmee je bij al onze opdrachtgevers aan de slag kunt. Loopt een project bij het ene bedrijf ten einde, dan ga je daarna dus gewoon door naar een ander bedrijf. Verder biedt dat contract je:

 • Een goed salaris – niets zo gunstig voor jouw financiën als goede werkervaring
 • Zekerheid voor nu en later – mede dankzij onze voordelige pensioenregeling
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden in je vakgebied op kosten van Brunel
 • Kortingen op verzekeringen en de meest uiteenlopende vrijetijdsbestedingen
 • Regelmatig (netwerk)borrels, bijeenkomsten, feesten en uitjes met Brunel IT

About us

Infrastructuren, databases, applicaties… Zelfs wie geen IT’er is krijgt er als Bruneller bij ons op kantoor mee te maken. Hoe dat zo? Nou, de IT-sector is de één-na-grootste sector waarin wij actief zijn, en daardoor vliegen de termen je om de oren! Al heel wat jaren gaan onze consultants, HR-specialisten en heel wat andere Brunellers met gedreven en ambitieuze IT’ers in gesprek. Samen kijken ze dan naar hun wensen, en ook zeker naar hun kansen op de markt. Is iemand helemaal thuis in SQL? Dan weet die ene Consultant daar wel een passende opdrachtgever voor. Toch meer gespecialiseerd in DBA? Toevallig hoorde een Talent Scout iets over een nieuw project in Rotterdam… Dagelijks helpen onze Brunellers elkaar verder, zowel met interne als externe opdrachten en projecten. En zo helpen wij ook jou weer verder. Als specialist bij Brunel sta jij namelijk écht centraal. Al onze werkzaamheden zijn tenslotte gericht op onze specialisten! Iedere specialist geven wij onze persoonlijke aandacht, precies zoals die bij hem of haar past; het is ons idee van ‘custom made’. Benieuwd naar jouw custom made-opties in de regio Enschede? Solliciteer dan direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB241097
 • Location: Enschede
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branch: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Thursday, January 2, 2020
Apply now

Feel free to contact

BR

Berit Render

Account manager Brunel Netherlands Enschede

+31 6 51020262

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Senior Systeembeheerder - Overijssel

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to