Senior Netwerkbeheerder

Groningen - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Professional Bachelor

Een serieuze control freak als het gaat om pc’s? Je bent niet de enige. Sterker nog, in jouw vakgebied is het bijna een must. Iedere IT’er heeft de boel graag onder controle, en jij als Senior Netwerkbeheerder bent daar niet anders in. Troubleshooten? Dat doe je met alle liefde, maar nog liever ben je de trouble voor.

Feel free to contact

Johan Tilma, Account manager

Apply now

About this role

Met jouw kennis en ervaring zit je in een luxe positie. Je werkt in een sector die zich razendsnel ontwikkelt; vaak zelfs sneller dan iedereen denkt. Gelukkig is dit bij lange na niet je eerste job als Netwerkbeheerder. Met elk netwerk en alle (ex)changes, routers, switches en applicaties weet je wel raad. Of je nu gevraagd wordt om Agile te werken of met ITIL – je slaagt hoe dan ook.

Dus of je nu bij een bank, telecombedrijf of gemeente aan de slag gaat, jij zorgt ervoor dat het netwerk er gelikt bij staat. Natuurlijk gebruik je daarvoor de juiste netwerk- en routeringsprotocollen, en zet je exact de juiste tools in voor verbetervoorstellen. Of je intern in het netwerk bezig bent, of dat de servers extern staan, verschilt per opdrachtgever. Het is dus fijn als je in beide situaties weet wat te doen.

About you

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden, dus om je afgelegde route vragen we niet. Zolang je minimaal vijf jaar werkervaring hebt en uit de voeten kunt met complexe systemen, hoor je ons niet klagen. Over het volgende kun je zo ongeveer dromen:

 • LAN (OSI Layer 2&3), Wireless LAN en Wireless LAN security
 • Cisco Catalyst series switches, WLC series en ASA of Checkpoint Firewalls
 • Netwerk- en routeringsprotocollen (MPLS, BGP, OSPF, CISCO, JUNIPER en BROCADE)

What we offer

Eén contract waarmee je bij allerlei opdrachtgevers aan de slag kunt; zonder in te leveren op zekerheid. Klinkt dat je als muziek in de oren? Mooi, want dan hebben wij wat voor je. Bij Brunel kun je als Senior Netwerkbeheerder namelijk rekenen op:

 • Een riant salaris dat stijgt naarmate jij je ontwikkelt
 • Het behalen van relevante certificaten op kosten van Brunel
 • Voordeel op diverse abonnementen, evenementen en uitjes
 • Toegang tot allerlei exclusieve interactives, meet-ups en borrels

About us

Ruim veertig jaar geleden begon onze oprichter, ingenieur Jan Brand, met het vinden van technische projecten voor kennissen en vrienden. Dat ging niet goed, maar geweldig. Sterker nog, hij ontdekte hierdoor ook dat hij daar meer energie uithaalde dan uit het engineeringsvak zelf. Daarom maakte hij werk van zijn talent, en startte hij Brunel. Inmiddels zijn wij een internationaal detacheringsbureau dat zich inzet voor maar liefst acht verschillende sectoren. En IT is er daar dus een van. Het is misschien niet onze grootste sector – dat is nog altijd Engineering – maar het is wél de sector die het hardste groeit, en waarin de meeste ontwikkelingen plaatsvinden. Als er één branche continu in beweging is, dan is het wel IT. En om dit alles bij te benen, is specifieke kennis en expertise onmisbaar. Daaraan bijdragen, terwijl je meer energie haalt uit je werk? Ga met ons in gesprek, en wij gaan samen met jou op zoek naar jouw ideale bedrijf. Solliciteer nu.

Summary

 • Vacancy number: PUB236066
 • Location: Groningen
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branch: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Saturday, November 30, 2019
Apply now

Feel free to contact

JT

Johan Tilma

Account manager Brunel Netherlands Groningen

06 1235 7632

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Senior Netwerkbeheerder - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to