Programmamanager ICT Non-Profit Domein

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Project Management, Consultancy & Auditing - Academic Master

Heb jij ervaring als met het aansturen van programma's en van projectleiders binnen de IT en specifiek in de overheid? Wil jij je verder ontwikkelen d.m.v. certificaten maar ook door jouw kennisoverdracht binnen junioren binnen onze organisatie? Lees dan nu verder!

Feel free to contact

Myrte den Uijl, Account manager

Apply now

About this role

In deze rol leid je voornamelijk programma's met betrekking tot e-dienstverlening binnen de keten van de sociale zekerheid. Dit kan aan voorkant zijn door het aansturen van softwareleveranciers maar ook inhoudelijk door de keten van toeslagen te overzien en programma's die hierin spelen. Jouw kennis van de nieuwe e-overheid en de vooruitstrevendheid hierin die jij hoopt te bewerkstelligen zorgt dat het project goed verloopt onder jouw hoede.

About you

 • Wo-werk- en -denkniveau (bedrijfs- en/of bestuurskundig)
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als programmamanager bij overheidsorganisaties
 • Kennis van en bij voorkeur gecertificeerd in project- en programmamethoden, -technieken en -processen (bijvoorbeeld Prince 2, IPMA, LEAN)
 • Je hebt een goede algemene kennis van geldstromen en budgetteringsprocessen binnen de non-profit.
 • Communicatief vaardig
 • Prettige en open persoonlijkheid, positief (kritische) instelling

What we offer

Als programmamanager gedetacheerd worden door Brunel IT betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel IT staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonusopportunity. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract maar ook van een carrière.

About us

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden IT, Engineering, Finance & Risk, Insurance & Banking, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met meer dan 10.000 collega’s in 35 landen. Werken bij Brunel betekent werken binnen een community met andere IT-professionals. Je krijgt alle ruimte om certificaten te halen. Dit is jouw gateway naar toonaangevende organisaties om te gaan werken als specialist op onder andere cloud-, security- of business intelligence projecten. Solliciteer nu.

Summary

 • Vacancy number: PUB196553
 • Location: Amsterdam
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Academic Master
 • Area of Expertise: Project Management, Consultancy & Auditing
 • Closing date: Monday, March 18, 2019
Apply now

Feel free to contact

MU

Myrte den Uijl

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5054

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Programmamanager ICT Non-Profit Domein - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to