Operations Engineer

Utrecht - Utrecht - Netherlands - Services - IT & Telecom - Software Development & Application Management - Professional Bachelor

Jouw IT-functie kan jou niet breed genoeg zijn. Zolang je maar alle kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en jouw Windows-kennis met anderen te delen. En daarom ben je onze ideale Operations Engineer. Solliciteer direct!

Feel free to contact

Thomas Doornekamp, Account manager

Apply now

About this role

In deze functie kun je terecht bij verschillende opdrachtgevers, dus je zet je expertise op meerdere manieren in. Ga er hoe dan ook vanuit dat jouw werkdag er ongeveer zo uitziet: nadat je een goede bak koffie voor jezelf hebt ingeschonken, open je jouw mail. Het blijkt dat het eerste deel van de migratie, die jullie gisteren hebben ingezet, nog wat kinderziektes heeft. Het gaat gelukkig om kleine issues, zoals je al verwacht had. Gelukkig, dan hoef je niet je hele dagplanning om te gooien.

De rest van de dag ben je bezig met een ander groot project: een aantal applicaties waar de medewerkers van de opdrachtgevers mee werken, krijgen een stevige upgrade. Zo worden ze sneller, efficiënter en beter bestand tegen cyber-aanvallen. Hiervoor is al een testgroep opgezet, en je hebt deze week een eerste reviewsessie gepland. Op basis van de uitkomsten daarvan formuleer jij jouw adviezen over het vervolg van het project en stel je de handleidingen samen, dus je bereidt alvast wat specifieke vragen voor en verwerkt ze in een presentatie. Zo weet je zeker dat je tijdens de sessie goed doorvraagt.

Zodra je de reviewsessie hebt voorbereid, maak je een uitdraai van de meest recente data van de tool die een paar maanden geleden is geïntroduceerd. Je hebt aan het einde van de dag namelijk een meeting met het managementteam, waarbij je de resultaten van de tool tot nu toe presenteert. Voor het analyseren van deze data haak je even een collega aan. Want natuurlijk weet jij hoe je die informatie moet interpreteren, maar een extra paar ogen kunnen nooit kwaad.

About you

Je hebt dus een goed gevulde agenda. Gelukkig kun jij dat wel aan. Zeker als je het volgende in huis hebt:

 • Een ICT-gerelateerde hbo-achtergrond
 • Veel kennis van Windows Server en SQL
 • Een goede kennis van de Engelse taal
 • Kennis van Oracle en Linux (dit is een pre)
  Ervaring met ITIL en Scrum
 • Een kritische en proactieve houding

What we offer

Kun je achter alle bovenstaande punten een vinkje zetten, dan is jouw fundering voor deze functie al solide. Wij vullen hem aan met alle cursussen die je nodig hebt om verder te komen in je carrière. Heb je bijvoorbeeld nog geen Oracle- of Linux-certificaten? Geen probleem, die haal je bij ons. Net als je certificaten voor MCSA of SQL. Overigens vinden we dat goed leiderschap begint bij jezelf. Daarom kun je bij ons ook verscheidene trainingen volgen op dit vlak, bijvoorbeeld in persoonlijk leiderschap en verschillende gesprekstechnieken.

About us

Je hebt een afwisselende baan en daar kies je bewust voor. Het houdt je horizon namelijk breed. Je hebt ambitie, en daar zijn wij bij Brunel ook niet vies van. Want door onze drang naar beter zijn we geworden wat we nu zijn: een mondiaal opererend bedrijf dat zich elke dag inzet voor de beste samenwerking tussen ambitieuze bedrijven en de beste specialisten in dit vakgebied. We bedienen hierbij meerdere branches; van IT tot Engineering tot Marketing & Communicatie. Je hebt dus een grote kans dat je bij de opdrachtgever ook Brunellers van andere sectoren tegenkomt!

Summary

 • Vacancy number: PUB201361
 • Location: Utrecht
 • Market: Services
 • hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Software Development & Application Management
 • Closing date: Thursday, April 18, 2019
Apply now

Feel free to contact

TD

Thomas Doornekamp

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 30 272 7426

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Operations Engineer - Utrecht

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to