Ontwikkelaar Infrastructuur

Groningen - Netherlands - Services - IT & Telecom - Architecture & Design - Academic Bachelor

Wat jouw ogen zien, kunnen jouw handen maken. Op digitaal gebied, dan. Ook als jouw ogen alleen nog een ontwerp zien. Als Ontwikkelaar Infrastructuur weet je niet beter. Ben je klaar voor een grote opdracht bij een overheidsinstelling in Groningen? Solliciteer dan direct!

Feel free to contact

Johan Tilma, Account manager

Apply now

About this role

Vorig jaar heeft de instelling de CA IAM Suite aangeschaft. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het operationaliseren van de tooling, inclusief het in- en uitstroomtraject. In jouw functie werk je, als vervolg hierop, aan een nieuw RBAC-model dat aansluit bij de nieuwe (Agile) manier van werken. Binnen dit project kijk je niet alleen naar een nieuw autorisatiemodel, maar ook het mogelijk aansluiten van decentrale autorisatiesystemen op de tooling van CA. Zie jij deze klus als een mooie uitdaging? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

Handig om te weten: de infrastructuur van onze opdrachtgever bestaat uit ongeveer 2200 werkplekken en 1100 servers. De servers zijn ingericht met Windows (2003/2008/2012) of Linux (Redhat/CentOS). Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van IBM iSeries en SAN Storage systemen van verschillende fabrikanten. De werkplekken, thin clients, zijn gebaseerd op VDI en voorzien van Windows 7. Er wordt gebruik gemaakt van VMware (ESX) als virtualisatie software. Tevens wordt Nutanix als nieuw platform ingezet.

Lees ook: De week van Rinze – Linux en Automation Engineer.

About you

Het is niet niks, waar jij te tanden in zet. Gelukkig hou jij wel van wat uitdaging in je werk. Je hebt dan ook het volgende in huis:

 • Hbo-werk- en -denkniveau
 • Werkervaring als Ontwikkelaar Infrastructuur
 • De nodige CA IAM-certificaten
 • Aantoonbare ervaring met het opstellen van infrastructuur-ontwerpen en documentatie
 • Brede ervaring met applicatieservers

What we offer

Open deur alert: word jij onze nieuwe Ontwikkelaar Infrastructuur, dan mag je uitgaan van een uitstekend salaris. Verder werken we met interessante bonussen en kun je via ons aanspraak maken op verschillende kortingen, onder andere op je zorgverzekering, je pensioenpremie en op sportieve en culturele uitjes.

En waar we het meest trots op zijn? Onze doorgroeikansen. Met onze opleidingen stijg je namelijk binnen no time naar grote hoogtes. Daarnaast beslis je grotendeels zelf welke opleidingen je volgt, in samenspraak met je vaste Brunel-coach.

About us

Waar jij als Ontwikkelaar Infrastructuur meebouwt aan een ijzersterk IT-systeem, bouwen wij aan een netwerk. Een stevig, internationaal netwerk. Dat doen we al meer dan vijfenveertig jaar, en met succes. Tegenwoordig werken we namelijk met meer dan 10.000 collega’s in 35 landen over de hele wereld. Ons geheim? Persoonlijk contact met zowel onze klanten als met onze specialisten. Wij zoeken bij onze partners, dus ook bij jou, namelijk altijd naar wat goed is en naar wat beter kan. Dus, zet jij de stap naar Brunel? Reageer nu!

Summary

 • Vacancy number: PUB193740
 • Location: Groningen
 • Market: Services
 • hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Architecture & Design
 • Closing date: Sunday, March 3, 2019
Apply now

Feel free to contact

JT

Johan Tilma

Account manager Brunel Netherlands Groningen

06 1235 7632

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Ontwikkelaar Infrastructuur - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to