Office 365 Specialist

Utrecht - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Professional Bachelor

Het hele Office-pakket binnen handbereik, in een oogwenk geregeld. Outlook, Excel, Powerpoint: elk programma altijd en overal voorzien van de nieuwste updates. En nog op elk apparaat ook! In the managers dreams. Want in de voorafgaande migratie zit nog een hoop werk… Je voelt het waarschijnlijk al aankomen, onze opdrachtgever heeft jou hard nodig.

Feel free to contact

Vincent Janssen, Account manager

Apply now

About this role

Je kent elke Office applicatie op je duimpje; gebruikt ze al jaren overal. Dat gun je ook bedrijven, want je weet hoe belangrijk (en handig!) het is om up-to-date te zijn. Kom maar op dus, met dat migratieproject. Als een ware leider met een vooruitstrevende visie neem jij de overgang op je: je plant nauwkeurig, vraagt licenties op tijd aan en bereidt de co-extensie fase goed voor.

Dat doe je overigens niet alleen, want je team neem je moeiteloos op sleeptouw. Je steekt ze aan met jouw natuurlijke enthousiasme! Samen streven jullie naar, nee behálen jullie een succesvol resultaat: een soepele migratie naar Office 365. Zonder errors of verlies van data. Je weet dat je een goede taak hebt verricht, als je medewerkers Excel gewoon vanaf hun smartphone ziet gebruiken... You know we’re right.

About you

Dat je ervaring hebt met het uitvoeren van Office 365 migraties, is op z’n zachtst gezegd wel handig. Het liefst heb je er zelfs al meerdere migraties op zitten. En ben je een beetje IT-minded. Verder vinden we dit belangrijk:

 • Aantoonbaar hbo-werk- en -denkniveau - of natuurlijk een diploma
 • Ervaring met het schrijven van Low Level Design Documents
 • Gevoel voor leidinggeven op enthousiaste, maar gedreven wijze
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden – cliché, maar echt nodig

What we offer

Bij Brunel zetten wij ons 365 dagen per jaar in voor onze specialisten. Voor hen gaan wij dagelijks gesprekken aan met bedrijven, onderzoeken wij hoe ze kunnen groeien en verdiepen wij ons in hun interesses. Want waakt ze nou echt blij? Dat is zeker niet voor al onze 10.000 collega’s hetzelfde…

Daarom heb je het bij Brunel voor het uitkiezen! Naast een fijn salaris, een voordelige pensioenregeling en aangename kortingen op van alles en nog wat, kies je namelijk zelf uit hoelang je op vakantie gaat, welke cursussen je volgt en waar je behaalde bonussen aan uitgeeft. Je begrijpt wel dat je ons Brunellers niet hoort klagen.

About us

Onze opdrachtgever richt zich op dynamische IT-infrastructuren. Servers, elektronische apparaten, harde schijven – bedenk het en dit bedrijf maakt het. Deze technologie-expert wil dromen waarmaken, van al zijn (toekomstige) klanten. Zoals hij zelf zegt: “We want to contribute to the creation of an affluent, networked society that links together communities, businesses, families and individuals.” Ambitieus? Zeker weten, maar onhaalbaar vinden wij het zeker niet. Bij Brunel houden wij juist wel van die grote, ambitieuze dromen. Is dat niet hoe elk succesverhaal begint? Chase your dreams! Dit roepen wij onze specialisten graag toe. Dan volgt de werkelijkheid vaak vanzelf. Ook je dromen najagen? Solliciteer dan direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB190260
 • Location: Utrecht
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Sunday, January 27, 2019
Apply now

Feel free to contact

VJ

Vincent Janssen

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 6 13384800

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Office 365 Specialist - Utrecht

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to