Netwerkbeheerder

Groningen - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Professional Bachelor

Voor technische vragen hoef jij jouw netwerk niet in te schakelen. Al helemaal niet als het gaat om… netwerken beheren. Jij weet namelijk precies hoe je dit zelf moet doen. Toch? In dat geval heeft de RDW, een grote duurzaamheidsorganisatie in Groningen, jou hard nodig. Word jij hun nieuwe netwerkbeheerder?

Feel free to contact

Johan Tilma, Account manager

Apply now

About this role

De RDW rijdt niet bepaald op platgereden wegen. Nu de milieuregels steeds verder worden aangescherpt, is het voor deze organisatie zaak om voertuigen steeds nauwkeuriger te controleren op zuinigheid. Zoals zoveel bedrijven, kan de RDW niet zonder een goed netwerk. Samen met jouw collega’s, zeker dertien IT’ers, beheer je daarom het centrale en het decentrale netwerk en de bijbehorende componenten. Die laatste leg je ook vast in de CMDB. Verder focus je jezelf ook nog op de technische implementatie van nieuwe onderdelen, het afhandelen van changes en het deelnemen aan diverse projecten.

About you

Jouw collega’s bouwen op jouw expertise. Maar jij maakt je totaal niet druk om die druk. Jij hebt het volgende namelijk in huis:

 • Ervaring met beheer van Cisco-netwerken (minimaal CCNA-niveau)
 • Ervaring met loadbalancing
 • Kennis van firewalling
 • Ervaring met scripting (Python)
 • Ervaring met ITIL-processen

Daarnaast draaien de netwerken waaraan je werkt 24/7. Dat betekent dat waakdiensten onvermijdelijk zijn. Gelukkig vind je dat geen probleem, zeker niet omdat je die dienst maar één keer per twee tot drie maanden draait.

What we offer

Goed werk bekronen we graag met een goed salaris. En daar pluk jij de vruchten van, want je komt officieel bij ons in dienst! En we hebben meer interessante voordelen voor je in petto. Zo krijg je via ons korting op je pensioenpremie, je zorgverzekering en culturele en sportieve uitjes.

Maar dit vind je waarschijnlijk het interessantst: wij geloven dat stilstand hetzelfde is als stagnatie. Daarom beheer je via ons niet alleen de nodige netwerken, je beheert ook je eigen cursusprogramma. Op basis van wat je nu kunt en later wil kunnen, selecteer je zelf de ideale opleidingen. Kom je er even niet uit? Dan trek je gewoon jouw vaste Brunel-coach aan de mouw.

About us

Je gaat dus aan de slag bij een organisatie die allerhande voertuigen controleert op of ze wel aan de milieueisen voldoen. Daarmee komt deze instantie ver, want de uitslagen van het RDW vormen vaak de basis voor toekomstige regelgeving! Het gaat dus om een interessante werkgever, en bij Brunel houden we wel van interessante werkgevers. Die koppelen we namelijk aan de beste professionals. Dat doen we al decennialang, en wel op wereldwijd niveau. Jaarlijks vinden honderden instellingen en experts elkaar via Brunel, en daar zijn we trots op. Vooral de IT-sector is hierin echt een koploper, want er is geen branche die zich zó snel ontwikkelt als deze. Dus, pak jij deze kans? Solliciteer direct!

Summary

 • Vacancy number: PUB192028
 • Location: Groningen
 • Market: Services
 • hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Sunday, February 10, 2019
Apply now

Feel free to contact

JT

Johan Tilma

Account manager Brunel Netherlands Groningen

06 1235 7632

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Netwerkbeheerder - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to