Junior/Medior Netwerkbeheerder

Groningen - Groningen - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Professional Bachelor

Ervaring als netwerkbeheerder heb je al. Je wil meer vlieguren gaan maken in je vakgebied! Dat komt goed uit, want bij Brunel loodsen we je graag door naar onze grootste klanten in de regio Groningen. Zij staan namelijk te springen om een junior/medior netwerkbeheerder. En nog mooier is: onderweg volg je bij ons ook nog eens de cursussen CCNA en CCNP.

Feel free to contact

Elio Kallenbach, Account manager

Apply now

About this role

Hoe jouw werkzaamheden eruitzien, dat hangt van je opdrachtgever af. Maar waar je ook werkt, je bent samen met de NPOC-team de waakhond van het netwerk. Je voert geplande updates uit, stelt in samenspraak met je collega’s doelen op voor de toekomst van het IT-systeem én je tackelt proactief voorspelbare issues.

Voor jou als netwerkbeheerder staat klantcontact centraal. Heeft iemand een IT-gerelateerd probleem, dan vraag je net zo lang door tot je de kern van het incident te pakken hebt. De aard van de incidenten hou je goed bij, zodat je na verloop van tijd inzicht hebt in welke problemen het vaakst voorkomen. Je analyseert deze informatie zorgvuldig en doet op basis daarvan gerichte verbetervoorstellen binnen je team.

Lees ook: Roan Kooistra werkt via Brunel als IT support medewerker. En zo ziet zijn rooster eruit.

About you

Stel je voor: je bent net druk met het klaarzetten van een nieuwe update als er ineens iemand op je schouder tikt. Hij heeft een deadline, maar het lukt hem niet de juiste documenten te uploaden op het intranet. Kortom, je moet dit probleem direct oplossen. Het is dus belangrijk dat je snel schakelt, stressbestendig bent en veel kennis paraat hebt. En we vragen nog meer. Dit is wat onze ideale junior/medior netwerkbeheerder nog meer in huis heeft:

 • Je hebt een mbo 4- of hbo-diploma in de IT
 • Je hebt minstens 2 jaar ervaring in de IT, stages tellen mee
 • Je hebt ervaring met de basis van Cisco of Juniper
 • Je kent de basics van Windows en Linux
 • Je werkt secuur en denkt analytisch
Verder is kennis over DNS, OSPF, BGP en MPLS een absolute pre!

What we offer

Je werkt op locatie bij een van onze meest vooraanstaande klanten in Groningen, maar je bent officieel in dienst bij Brunel! Bij ons staat het individu centraal. Je hebt daarom je eigen Brunel-consultant die jou coacht, die naar je luistert en die veel verstand heeft van jouw vakgebied. Vanuit deze expertise kan hij jou dus ook gericht adviseren over je loopbaan en welke vervolgstappen hiervoor logisch zijn.

Daarnaast kun je bij ons uiteraard rekenen op een goed salaris. En we vinden dat succes gevierd moet worden, dus je maakt altijd kans op een bonus. Oh, en je kunt bij ons gebruikmaken van onder andere een fijne pensioensregeling en korting op persoonlijke verzekeringen. Maar het meest trots zijn wij op onze opleidingen! Zodra je bij ons start, stap je in een op maat gemaakt opleidingstraject waarmee je jezelf zowel in de breedte als in de diepte ontwikkelt. Kortom, bij Brunel werken we samen aan jouw toekomst.

About us

Bij Brunel werk je in bij een bedrijf dat blaakt van de ambitie en energie. Wij vinden dat de beste professionals en de meest vooruitstrevende bedrijven het verdienen om met elkaar samen te werken. Hoe we die visie omzetten in daden? Dat doen we door beide partijen proactief op te zoeken en effectief door te vragen op wat zij nodig hebben, zodat we de juiste koppeling kunnen maken. En met succes! Inmiddels maken we al in 35 landen elke dag weer de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. En nu jij. Klaar voor deze carrièrestap? Welkom aan boord.

Summary

 • Vacancy number: PUB198025
 • Location: Groningen
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Thursday, March 28, 2019
Apply now

Feel free to contact

EK

Elio Kallenbach

Account manager Brunel Netherlands Groningen

+31 50 520 9715

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Junior/Medior Netwerkbeheerder - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to