Java Software Traineeship

Enschede - Overijssel - Netherlands - Services - IT & Telecom - Software Development & Application Management - Professional Bachelor

Wil je een pro worden als Java developer, dan zul je echt meters moeten maken! Dat is voor jou geen probleem, want jij dróómt tegenwoordig zelfs in codes. Het enige wat jij nog nodig hebt, is een plek om die meters ook te maken. Daarom start onze locatie in Enschede met het Java software traineeship, speciaal voor ambitieuze programmeurs in spé.

Feel free to contact

Pim Backus, Account manager

Apply now

About this role

Als Java software trainee word je bij ons in zes maanden tijd klaargestoomd tot een professionele Java developer. Daarbij krijg je al snel te maken met een behoorlijke lading verantwoordelijkheid. Binnen de regio Enschede hebben we namelijk veel belangrijke partners voor wie je high-end applicaties moet opbouwen, onderhouden of uitbreiden. Meestal werk je in een team, maar het kan ook voorkomen dat je een project zelfstandig oppakt.

De meeste Java developers werken voor meerdere bedrijven. Om jou daar als trainee aan te laten wennen, sturen we je vaak naar verschillende opdrachtgevers binnen Enschede. Op die manier blijf je ook lekker scherp: verschillende opdrachtgevers vragen om verschillende competenties, dus jij staat altijd on top of the game!

Of je nu gedetacheerd wordt of bij ons op kantoor werkt, jouw ontwikkeling vinden wij heel belangrijk. Binnen Brunel heb je daarom altijd een vast aanspreekpunt, met wie je jouw vervolgstappen bespreekt. Verder is het traineeship natuurlijk opgebouwd uit een vast programma, maar wij weten heel goed dat iedereen op zijn eigen manier leert. Daarom starten wij jouw traineeship met een intake, op basis waarvan we een begeleidingsplan op maat maken. Zo weet jij zeker dat je alles uit dit traineeship haalt.

About you

Natuurlijk wil jij Java developer worden. En natuurlijk ben je op de hoogte van de laatste nieuwtjes in programmeerland. Maar we vragen nog meer. Wil jij werk maken van jouw IT-carrière bij Brunel? Dan heb je:

 • Een afgeronde opleiding in het hbo of het wo
 • Genoeg zin en tijd om naast je werk te studeren
 • Basiskennis van Java
 • Minstens één jaar relevante ervaring
 • Heel veel zin in uitjes met je collega’s

What we offer

Als Java software trainee treed je officieel in dienst bij Brunel. Dat is goed nieuws voor als je grote ambities hebt! Wij vinden jouw loopbaan heel belangrijk. Daarom mag je ervan uitgaan dat je meer dan genoeg ruimte krijgt om je wilde plannen te verwezenlijken. Ons traineeship is bovendien uitgerust met verschillende interessante cursussen, dus je kunt je zowel in de breedte als in de diepte flink ontwikkelen op jouw vakgebied. Die cursussen worden trouwens bekroond met landelijk geldige certificaten, zoals het OCSA-certificaat en het SCRUM-certificaat. Handig, toch?

Je kunt bij ons ook rekenen op:

 • Een goede pensioensregeling
 • Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
 • De zekerheid van een contract
 • Leuke sportieve en culturele extra’s

About us

Wist je dat Brunel over de hele wereld actief is? We hebben locaties in 35 landen! Wie had dat gedacht, toen onze oprichter Jan Brand in 1975 voor het eerst een tijdelijke baan regelde voor een ander. De bedrijven die wij voorzien van professionals, werken voornamelijk in de Finance & Risk, Insurance & Banking, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Het zijn stuk voor stuk branches die volop in ontwikkeling zijn. Innovatie gaat altijd hand in hand met een groeiende vraag naar toegewijde Java-experts. Naar jou, dus!

Summary

 • Vacancy number: PUB200345
 • Location: Enschede
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Software Development & Application Management
 • Closing date: Thursday, April 11, 2019
Apply now

Feel free to contact

PB

Pim Backus

Account manager Brunel Netherlands Enschede

+31 53 478 6015

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Java Software Traineeship - Overijssel

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to