Java Software Trainee

Arnhem - Gelderland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Software Development & Application Management - Professional Bachelor

In het Javaans aangeven wat je wil, lukt je wel. Maar écht vloeiend spreek je de programmeertaal nog niet. Stap je in ons leerprogramma? Als Java software trainee breng je hier namelijk in een mum van tijd verandering in!

Feel free to contact

Ralph Janssen, Account manager

Apply now

About this role

Met dit traineeship stomen we je in een half jaar klaar tot een professioneel Java developer. Daarbij krijg je meteen behoorlijk wat verantwoordelijkheid op je bord, want je staat aan het roer van het ombouwen, uitbreiden en onderhouden van de applicaties van onze grootste opdrachtgevers in Arnhem. Klopt, je gaat aan de slag bij meerdere klanten, zodat je jouw kersverse skills op meerdere manieren leert inzetten. Overigens sturen we je er nooit alleen op uit, hoor. Er gaat altijd een ervaren Javaan met je mee.

Hoe dan ook, je doet mee aan dit traineeship omdat je iets wil leren. Het traject omvat daarom een standaard programma vol met cursussen, maar we snappen dat lang niet iedereen baat heeft bij dezelfde stof. Voor aanvang van het traineeship nodigen wij jou daarom uit voor een intake. Op basis daarvan maken wij een 0-meting, waarna we een op maat gemaakt begeleidingstraject samenstellen. Klinkt goed, toch? Solliciteer vandaag nog!

About you

Kruip jij bij ons in de collegebanken? Hopelijk herken je jezelf dan hierin:

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma, het liefst IT-gerelateerd
 • Je hebt op zijn minst 1 jaar ervaring met programmeren (stages tellen mee)
 • Je kent de basics van Java
 • Je hebt de tijd en motivatie om naast het werk nog te studeren

What we offer

Ook al ben je na dit traineeship professioneel Java developer, uitgeleerd ben je nooit. Zeker niet bij Brunel. Je treedt bij ons in dienst, wat betekent dat je na dit traject de keuze hebt uit nóg meer verschillende verdiepende en verbredende cursussen. Bovendien blijven we je voorstellen aan onze interessantste opdrachtgevers.

En we hebben nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris – ook als trainee. Daarnaast mag je uitgaan van een goede pensioenregeling, flinke bonussen en korting op zowel sport als op cultuur als op individuele verzekeringen.

About us

Jaren geleden, in 1975, waren we nog een eenmanszaak die kantoor hield op een zolderkamer in Delft. We werkten toen alleen nog in de Engineeringsbranche, maar algauw volgden er meer branches – waaronder dus IT! We groeiden niet alleen in het aanbod van onze diensten, maar ook in omvang. Tegenwoordig werken we met 10.000 collega’s vanuit 35 landen over de hele wereld. Dat hadden we nooit voor elkaar gekregen als wij, de werknemers van Brunel, nooit de kans kregen én pakten om steeds weer bij te leren. En die kans, die pak jij nu ook. Toch?

Summary

 • Vacancy number: PUB241082
 • Location: Arnhem
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branch: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Software Development & Application Management
 • Closing date: Sunday, January 5, 2020
Apply now

Feel free to contact

RJ

Ralph Janssen

Account manager Brunel Netherlands Eindhoven

+31 40 257 8216

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Java Software Trainee - Gelderland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to