IT Transitiemanager

's-Gravenhage - Zuid Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Project Management, Consultancy & Auditing - Other

De kloof tussen ontwikkeling en beheer is een welbekend probleem in de wereld van IT. Al zien maar weinig bedrijven de oplossing. Die is natuurlijk simpel: het aannemen van een Transitiemanager! Die oplossing had jij in hun schoenen allang bedacht, jij dénkt in oplossingen. En dan heb je ook nog een haarscherpe visie? Het is net alsof je hiervoor gemaakt bent…

Feel free to contact

Vincent Janssen, Account manager

Apply now

About this role

Dit bedrijf snapt het: geen transitie, migratie of wijziging gaat foutloos zonder middenstander. Je hebt de wensen van de klant aan de ene zijde, de belangen van de stakeholders aan de andere. En jij verbindt ze met elkaar op de meest tactische, effectieve manier mogelijk. Hoe je dat doet? Allereerst zorg je voor een goede voorbereiding van het transitieproject. Je inventariseert daarvoor wensen en belangen van beide partijen. Vervolgens breng je ze samen tot één duidelijk doel.

Als Transitiemanager zorg je er steeds voor dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Dat vraagt om goede people skills, maar hé, die heb je! Geen budget, analyse of traject brengt jou van je stuk. Infrastructurele projecten zijn je op het lijf geschreven, en dat laat je zien ook. Als Transitiemanager ben jij dé verbindende factor tussen ontwikkeling en beheer, en daardoor de steun en toeverlaat voor het hele team.

About you

Jouw gevoel voor communicatie komt overal in terug: in je omgang met collega’s, in hoe je projecten benadert en in wat je doet bij conflicten. Een geboren HRM’er, ware het niet dat je óók goed bent met IT. Zo heb je daarnaast:

 • Kennis van Prince 2, IPMA en LEAN – certificatie is helemaal mooi
 • Ervaring met Windows 10 en Office 365 – je moet er toch mee werken
 • Een duidelijke visie op infrastructurele projecten en implementatiemethodes
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als Transitiemanager of Projectmanager
 • Hbo werk- en denkniveau – een hbo-diploma mag natuurlijk ook

What we offer

Welke transities je ook gaat doormaken – van IT-transities tot bedrijfstransities – als Transitiemanager treed je bij Brunel in dienst. Dat betekent dat je flexibel werkt aan verschillende projecten, met de zekerheid en voordelen van een contract. Win-win.

Je kunt bijvoorbeeld rekenen op een goed salaris, interessante bonuskansen en een voordelige pensioenregeling. En, misschien wel het meest unieke voordeel, je kunt ook volop werken aan je eigen ontwikkeling. Nog geen IPMA- of LEAN-certificaat? Dan haal je die gewoon bij ons.

About us

Waarom jij onmisbaar bent bij dit bedrijf? Met ruim vier miljoen klanten in het hele land – dat is bijna 25% van alle inwoners! – gaat deze telecomprovider voor unlimited. Een unlimited netwerk, een unlimited aantal klanten en een unlimited verbeterproces. Dus ook voor hun transitieprojecten. Het bedrijf is op zoek naar challengers, werknemers die wel houden van winnen. Niet alleen tijdens een spel, maar ook op het werk. Daar moet je wel een unlimited mindset voor hebben. Zelf zien zij zich dan ook als veel meer dan een telecomprovider. Zij zijn naar eigen zeggen een club gemotiveerde mensen die de telecommarkt continu willen verbeteren. Tussen de fanatiekelingen, relaxte peren, slimmeriken en no-nonsense nadenkers mist alleen nog die kritische blik met uitstekende social skills bij hen op kantoor. En die heb jij, toch? Solliciteer direct!

Summary

 • Vacancy number: PUB193552
 • Location: 's-Gravenhage
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Other
 • Area of Expertise: Project Management, Consultancy & Auditing
 • Closing date: Sunday, February 24, 2019
Apply now

Feel free to contact

VJ

Vincent Janssen

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 6 13384800

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching IT Transitiemanager - Zuid Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to