IT Support Engineer

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Support & Service Desk - Vocational School

Belangst heb jij nooit begrepen. Hang jij aan de telefoon, dan voel je precies aan wanneer te luisteren en te spreken. Herkenbaar? Wat als je dit talent nou combineert met jouw kennis van IT... Want als je zo vaak anderen uit de brand helpt, kun je van kennis toch wel spreken. Maak er werk van, en word IT Support Engineer bij een dienstverlener op de Zuidas in Amsterdam!

Feel free to contact

Anne Jan Dragt, Account manager

Apply now

About this role

Samen met vijf andere collega’s sta jij continu paraat voor klanten van onze opdrachtgever. Per telefoon beantwoord jij als Support Engineer de meest uiteenlopende IT-vragen: over accounts op de website, vastlopende systemen, problemen met chatbots en zo verder. Op basis van jouw ervaring – opgedaan in de schoolbanken óf bij jou thuis – help je klanten uit de brand. Lijkt dat zelfstandig niet te lukken? Dan is er altijd nog een tweede- en derdelijnsservice.

In jouw rol als Support Engineer is geduld een schone zaak. Tegen de tijd dat jij met zaken aan de slag gaat, is het kwaad – oftewel: het IT-probleem – immers al geschied. Gelukkig weet jij een slechte mood van de klant altijd om te toveren naar een goede. Positive vibes only! Naast eerstelijns support zet je jouw positive vibes trouwens ook voor IT-projecten in. Bij dit bedrijf is er altijd ruimte voor innovatie!

About you

Wil je advies geven aan gebruikers, dan moet je natuurlijk weten waar je het over hebt. Kennis van IT, waar je die ook opdeed, neem je als IT Support Engineer dus sowieso mee. Verder:

 • Heb je minimaal een mbo-diploma op zak, bij voorkeur van ICT of vergelijkbaar
 • Ben je hulpvaardig, geduldig van aard en graag in contact met mensen
 • Weet je een en ander over IT-systemen en wil je hier graag over (blijven) bijleren
 • Zie je uit naar een vaste plek waar je een lange tijd aan de slag kunt – ontwikkeling!
 • Vind je het prima om wisselende shifts te draaien – altijd tussen 07:30 en 18:00

What we offer

Volledig in het bedrijfsleven duiken gaat op de Zuidas zeker lukken. Is er een plek waar je meer ambitieuzelingen tegenkomt dan daar? Bij Brunel sturen wij je er graag heen, terwijl je dan tussen de bedrijven door:

 • Jouw IT-kennis bijspijkert (certificaten!) op kosten van Brunel
 • Een steeds lekkerder salaris opbouwt naarmate je jezelf ontwikkelt
 • Allerlei IT-gerelateerde kennissessies, borrels en workshops bijwoont
 • Voldoende ontspant, dankzij de vele vakantiedagen die je krijgt*
 • Concerten bezoekt, naar de bioscoop gaat en sport met korting
*In elk geval 26 vakantiedagen per jaar. Is dat voor jou wat aan de magere kant? Dan koop je bij ons gewoon vakantiedagen bij. Van jouw salaris óf van jouw behaalde bonussen. Want ja, je maakt ook kans op bonussen. We zijn de slechtste niet.

About us

Ze zijn de wereld nog niet uit: onafhankelijke financiële instituten. Zo ook onze opdrachtgever op de Zuidas niet. Al honderden jaren zet dit beursgenoteerde bedrijf zich in voor allerlei bancaire zaken. Private banking, asset management en merchant banking vormen hebben de belangrijkste focus. Zowel online als offline, voor grote en voor kleine vermogens draagt deze wealth manager bij aan de zakelijke, persoonlijke én maatschappelijke doelen van klanten. Omdat hoe we het ook wenden of keren, onze financiën van grote invloed zijn op onze levenskwaliteit. Deze financiële dienstverlener biedt ons daarin zekerheid.

Bij Brunel begrijpen wij heel goed hoe bepalend zekerheid is. Een gevoel van zekerheid helpt je beslissingen te maken, uitdagingen aan te grijpen en out-of-the-box te denken. Het is mede daarom dat wij onze specialisten zoveel flexibiliteit bieden: eindeloze mogelijkheden met de zekerheid van één contract. Sluit jij je bij ons aan? Solliciteer dan direct.

Summary

 • Publication: PUB240256
 • Location: Amsterdam
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Vocational School
 • Area of expertise: Support & Service Desk
 • Closing date: Saturday, December 28, 2019
Apply now

Feel free to contact

AD

Anne Jan Dragt

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 30 272 7421

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching IT Support Engineer - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to