Functioneel Beheerder

Zuid Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Functional & Business Analysis - Academic Bachelor

Gestroomlijnde IT-systemen, mensen die weten hoe ze ermee om moeten gaan, plannen om de informatiesystemen toekomstproof te maken, het klinkt jou niet vreemd in de oren. Sterker nog, als Functioneel Beheerder weet je niet beter. En weet je waar jouw kansen liggen. Bij Brunel! Wij hebben namelijk meerdere opdrachtgevers die jouw expertise goed kunnen gebruiken. Solliciteer!

Feel free to contact

Ramon Manbodh, Account manager

Apply now

About this role

Het verschilt per opdrachtgever hoe jouw takenlijst er exact uitziet. Maar het principe is altijd hetzelfde: samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor één of meerdere applicaties die een belangrijke schakel zijn in het bedrijfsproces. Jij zorgt ervoor dat de gebruikersondersteuning tiptop in orde is en dat de handleidingen glashelder zijn.

Uiteraard ben je altijd op zoek naar manieren om jouw dienstverlening en die van jouw team te verbeteren. Je voert wijzigingsverzoeken vanuit de business door, stelt de functionele eisen van nieuwe of te vernieuwen informatiesystemen op en organiseert de bijbehorende testplannen. Waar nodig voer je die tests ook nog eens zelf uit!

Afhankelijk van de omvang van de projecten, maak je ook deel uit van verschillende werkgroepen. Je stelt je hierin proactief op en weet altijd wel een oplossing voor de diverse technische vraagstukken. Verder onderhoud je het contact met externe leveranciers en zie je er persoonlijk op toe dat hun diensten stroken met de eisen die je grotendeels zelf hebt geformuleerd.

About you

Je hebt een breed interessegebied en veel kennis, en dat vinden wij alleen maar fijn! Het laat alleen maar zien dat je ambitieus bent en jouw kennis actief up-to-date houdt, ook nadat je jouw hbo-diploma hebt behaald. Verder komt deze lijst jou bekend voor. Je bent:

 • Klantvriendelijk ingesteld
 • Ervaren op het gebied van bedrijfsinformatica en informatiekunde (3 jaar ervaring is het minimum)
 • Een uitstekende planner en organisator
 • Analytisch ingesteld, vooral als het gaat om oplossingen bedenken
 • Helder in jouw uitleg; ook mensen die geen IT-experts zijn, volgen jou probleemloos

En heb je een BISL- of een ITIL-certificaat? Dan is dat mooi meegenomen! Beschik je daar niet over, dan is er geen man overboord. Brunel heeft de juiste cursussen voor jou in huis.

What we offer

Kom je bij ons werken, dan zijn een goed salaris en verschillende bonuskansen nog maar het topje van de ijsberg, als het om onze arbeidsvoorwaarden gaat. Via ons profiteer je namelijk ook van diverse kortingen. Op je pensioenpremie, bijvoorbeeld, en op je zorgverzekering. Daarbij vinden we dat er meer is dan werk alleen. Daarom kun je via ons met korting naar culturele evenementen en de sportschool!

Maar we zijn het meest trots op onze opleidingskansen. Daarmee komen wij namelijk tegemoet aan jouw ambities! Zodra je bij ons instapt, ontwerpen we samen met jou een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Dat vullen we tot de nok toe met kennisgerelateerde cursussen, maar ook met vaardigheidstrainingen. Zo leer je bijvoorbeeld effectief debatteren, of alles over persoonlijk leiderschap. Kijk, zo maak je nog eens stappen.

About us

Succes komt nooit vanzelf, hebben we gemerkt. Je moet er hard voor werken, een duidelijke toekomstvisie hebben en… samenwerken met de beste professionals in jouw vakgebied. Dat laatste, daar helpen wij onze opdrachtgevers graag mee! En dat is wederkerig. Want succesvolle bedrijven zijn de ultieme leerschool voor experts die verder willen in hun carrière. Experts zoals jij. We stellen jullie dan ook graag aan elkaar voor, jou en die ene organisatie waar jij echt wat mee kunt. Zie jij dat wel zitten? Solliciteer dan direct!

Summary

 • Vacancy number: PUB242752
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Services
 • hours per week: 36
 • Branch: IT & Telecom
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Functional & Business Analysis
 • Closing date: Sunday, January 12, 2020
Apply now

Feel free to contact

RM

Ramon Manbodh

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6204

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Functioneel Beheerder - Zuid Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to