Full Stack Developer C#

Zuid Holland - Netherlands - Services - IT & Telecom - Software Development & Application Management - Professional Bachelor

Het liefst werk je aan verschillende taken tegelijk. Het inrichten van een website, het automatiseren van workflow processen, het bouwen van een CRM-systeem... Variatie geeft je voldoening, dus waarom ook niet? Als Full Stack Developer C# hoef je gelukkig niet te kiezen. Je werkt gewoon aan de full stack!

Feel free to contact

Felix Schoonderbeek, Account manager

Apply now

About this role

Voor verschillende opdrachtgevers werk je aan uiteenlopende projecten. Dat kan bijvoorbeeld een project voor het ontwikkelen van apps en applicaties zijn, het bouwen van een database of het beveiligen van data. Vanzelfsprekend baseer je dit alles op C#. Het belangrijkste is dat je hierbij overzicht houdt, en ondanks je brede takenpakket de kwaliteit van je werk waarborgt.

Tijdens ieder project blijf je jezelf op persoonlijk of technisch vlak ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van AI (Artificial Intelligence), serious games, Python en Groovy. Bovendien ga je als Full Stack Developer C# werken op basis van Scrum. Als je daar nog niet mee bekend bent, dan binnenkort in elk geval wel, want de Agile mindset komt bij haast al onze developing opdrachtgevers terug! Je begrijpt: verveling kennen onze Full Stack Developers gewoonweg niet.

About you

Wil je de full stack succesvol managen, dan heb je op z’n minst de nodige kennis van .NET, XML, HTML, XHTML, Javascript CSS, WCF en REST. Los van C#, maar dat spreekt voor zich. En als Full Stack Developer C# heb je daarnaast:

 • Minimaal 5 jaar ervaring met softwareontwikkeling op het Microsoft-dataplatform
 • Ervaring met Scrum en Agile werken – niet het geval? Volg een scrum cursus via Brunel!
 • Een leergierige instelling, ambitie en de behoefte je kennis met anderen te delen
 • Uitstekend technisch en analytisch inzicht, waardoor je elke toepassing naar een hoger level tilt

What we offer

Bij welke opdrachtgevers je aan de slag gaat staat nog niet vast. Maar wat wél vaststaat , is dat je bij Brunel in dienst treedt. Zo heb je de diversiteit en variatie van verschillende projecten, met de zekerheid van een contract! Dit is daar zoal in opgenomen:

 • Je fijne salaris en bonusregeling
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden
 • De voordelige pensioenregeling die je krijgt
 • Korting op verzekeringen, sport en cultuuruitjes

About us

Bij Brunel werken we eigenlijk ook wel aan de full stack. Niet op developing gebied weliswaar, maar wel op het gebied van bedrijfssectoren. Wist je dat wij in maar liefst acht sectoren actief zijn? Voor onder andere Engineering, Legal en natuurlijk IT, zetten wij ons dagelijks in voor die ideale match tussen bedrijf en specialist. Wat ideaal is, is immers voor iedereen anders. Bij ons is elk matchproces custom made! En met custom made bedoelen wij ook écht custom made. Wij richten ons namelijk op de full stack van jouw carrière. Is ons matchproces namelijk afgerond? Dan laten wij je niet zomaar los. Full is full, dus het liefst zijn wij jouw carrièrepartner voor een langere tijd. Ga jij full-on ? Solliciteer dan nu.

Summary

 • Vacancy number: PUB204210
 • Location: Zuid Holland
 • Market: Services
 • hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Software Development & Application Management
 • Closing date: Monday, May 6, 2019
Apply now

Feel free to contact

FS

Felix Schoonderbeek

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5011

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Full Stack Developer C# - Zuid Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to