Business Analist

Netherlands - Services - IT & Telecom - Functional & Business Analysis - Professional Bachelor

Jouw ideeën voor bedrijven steek je niet onder stoelen of banken. Heb jij suggesties of opmerkingen, dan deel je ze juist. Die onderbouwen kun je namelijk toch wel: als Business Analist beschik je over IT-kennis én communicatieve skills. Reken maar dat jij die welgevreesde kloof tussen IT en de business wegneemt. Sterker nog: jij bent het ontstaan van die kloof meestal voor! Solliciteer nu.

Feel free to contact

Ramon Manbodh, Account manager

Apply now

About this role

Stuck in the middle? Integendeel. Je zit als Business Analist weliswaar tussen IT en de rest van het bedrijf in, klem voel jij je daartussen niet zitten. Door jouw heldere manier van communiceren én het snelle schakelen met betrokkenen, weet jij miscommunicaties namelijk gemakkelijk te voorkomen. Bij alle wijzigingen die je doorvoert – en dat zijn er een hoop – neem je de gehele business tot in de puntjes met je mee.

Als Business Analist richt jij je voornamelijk op het ontwerpen en optimaliseren van diverse (IT)-processen en procedures. Hiervoor gebruik je in eerste instantie vooral jouw IT-kennis, die helpt je om wijzigingen helder te implementeren. Vervolgens komt het aan op jouw communicatieve skills, het betrekken van de business. Dat lukt je wel, want door elke observatie die je doet uitvoerig uit te pluizen, stel je ook de business requirements onberispelijk op.

About you

Hoe jij toch alle neuzen dezelfde kant op krijgt? Dat heb je deels te danken aan je persoonlijkheid en karakter, maar misschien nog wel meer aan je ervaring. Dit neem je als Business Analist mee naar je volgende job:

 • Een hbo-diploma Informatica, Bedrijfskunde of vergelijkbaar
 • Minimaal 5 jaar ervaring in dezelfde of een soortgelijke rol
 • Kennis van Unified Modeling Language en Business Process Modeling
 • Ruime ervaring met het formuleren van business requirements
 • Bij voorkeur een Prince2-, IREB-, ITIL- of BISIL-certificaat – of allemaal

What we offer

Verschillende van onze opdrachtgevers hebben wel oren naar jouw kennis en kunde. En wat ons betreft kun je daarmee ook bij wisselende bedrijven aan de slag! Dat is geen probleem, al helemaal niet als je kijkt naar onze arbeidsvoorwaarden. Dit komt daar zoal in terug:

 • Met één contract bij Brunel kun je bij verschillende bedrijven aan de slag
 • Kennis in je vakgebied spijker je gewoon via ons én op onze kosten bij
 • Zekerheid krijg je niet alleen nu, maar ook later dankzij onze pensioenregeling
 • Besparen doe je gemakkelijk met alle kortingen waarvan je als Bruneller profiteert

About us

Zoals jij de schakel vormt tussen IT en de business, vormen wij de schakel tussen bedrijven en specialisten. Ons doel is namelijk om de meest talentvolle specialisten te verbinden aan de best passende bedrijven. Omdat wij geloven dat elke partij daar beter van wordt. Daarin zijn wij hen graag van dienst, want hoe goed je namelijk ook bent, soms is het vinden van de juiste werkplek lastig. Niet omdat het je ontbreekt aan de juiste kwaliteiten, maar omdat je ergens geen gevoel bij hebt, of omdat je twijfelt over je opties.

Als Business Analist weet jij wat het kan betekenen als een gevoel negatief is… Precies, dat heeft overal invloed op. Daarom zetten wij ons in voor alleen de meest ideale matches. Die waarbij zowel opdrachtgever als specialist er beiden van overtuigd zijn dat ze de beste keuze hebben gemaakt. En als dat later toch niet het geval blijkt te zijn? Dan betekent dat niet per se het einde: het is namelijk nooit te laat om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Daar weet jij als Business Analist alles van, toch? Solliciteer direct.

Summary

 • Publication: PUB236063
 • Location: Netherlands
 • Market: Services
 • Hours per week: 40
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of expertise: Functional & Business Analysis
 • Closing date: Saturday, November 30, 2019
Apply now

Feel free to contact

RM

Ramon Manbodh

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6204

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Business Analist - Netherlands

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to