Autorisatiemedewerker

Utrecht - Netherlands - Services - IT & Telecom - Network, Systems, Telephony & Hardware - Academic Bachelor

Grote bedrijven hebben grote verantwoordelijkheden, daar zijn ze zich absoluut van bewust. Wat ze ook weten, is dat ze professionals als jij keihard nodig hebben om deze verantwoordelijkheden ook na te komen. Impact maken bij een bancaire instelling van wereldformaat? Solliciteer direct als Autorisatiemedewerker!

Feel free to contact

Kim van Zanten, Account manager

Apply now

About this role

De wereld is van iedereen, en daar moet je gebruik van maken. Met deze visie zette de bank waar jij aan de slag gaat, ooit de eerste schreden over de landsgrens. Het resultaat? Dat jij je in deze functie bezighoudt met klanten van over de hele wereld! Je autoriseert hun rechten-aanvragen voor specifieke applicaties, platformen en systemen. Met je alziend oog zorg je ervoor dat de bank en de klant zo min mogelijk risico’s lopen.

Verder ben je voor klanten de ultieme steunpilaar wat betreft het verstrekken van informatie. Ze kunnen zowel telefonisch als via de mail bij je terecht voor allerhande vragen en problemen. Je lost issues dan ook binnen een handomdraai op – zowel in je eentje als in teamverband. En doordat je geregeld de nodige controles uitvoert, hoeft de klant meestal überhaupt niet aan de bel te trekken voor problemen!

About you

Ja, jouw houding is proactief en vooral positief. In je carrière ben je nog nooit een probleem tegengekomen dat jij niet aankon. Je hebt voor je kennis dan ook een goede basis gelegd tijdens je IT-gerelateerde mbo 4-opleiding. Bovendien heb je al minstens een jaar ervaring als Servicedeskmedewerker of Support Engineer. Verder is het belangrijk dat de reistijd tussen je woning en Utrecht maximaal 45 minuten is, zodat je snel ter plaatse kunt zijn als er zich acute problemen voordoen.

What we offer

When you focus on the good, the good gets better. Om dus te voorkomen dat je professionele groei stagneert en je kennis veroudert, moet je jouw expertise actief onderhouden. Bij Brunel doe je dit met de meest uiteenlopende cursussen. Leer bijvoorbeeld alles over de laatste updates van SAP!

Overigens groeit je salaris gewoon met je mee, bij ons. Je krijgt trouwens ook geregeld de kans om dit salaris aan te vullen met bonussen, want we vieren jouw successen graag. En omdat we graag zien dat je optimaal profiteert van deze financiële voordelen, regelen we ook korting op je pensioenpremie, je zorgverzekering, je sportschoolabonnement en op tickets voor culturele uitjes.

About us

Stel je voor: je zit op kantoor, en je krijgt een mailtje van een van de juristen van de Financial Controllers. Hij stelt je wat technische vragen over een applicatie en sluit zijn bericht af met: ‘Trouwens, werk jij niet via Brunel? Ik ook!’ Het is niet bepaald een ondenkbare situatie, want Brunel is actief in veel meer branches dat alleen de IT. Momenteel zijn er in Nederland alleen al duizenden Brunellers actief in onder andere de sectoren Finance & Risk, Engineering, Legal en Marketing & Communicatie. Bij deze club horen? Pak dan deze kans en solliciteer!

Summary

 • Vacancy number: PUB237004
 • Location: Utrecht
 • Market: Services
 • hours per week: 36
 • Branch: IT & Telecom
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Network, Systems, Telephony & Hardware
 • Closing date: Saturday, December 7, 2019
Apply now

Feel free to contact

KZ

Kim van Zanten

Account manager Brunel Netherlands Utrecht

+31 20 312 5965

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Autorisatiemedewerker - Utrecht

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to