Architect Infrastructuur

Groningen - Netherlands - Services - IT & Telecom - Architecture & Design - Academic Bachelor

Jij vindt altijd wel de balans tussen genericiteit en de wensen van je klant. Als Architect Infrastructuur heb je hiervoor inmiddels wel het juiste aantal meters gemaakt. En daarom ben jij de perfecte kandidaat voor onze opdrachtgever in Groningen.

Feel free to contact

Johan Tilma, Account manager

Apply now

About this role

Je gaat als Architect Infrastructuur aan de slag bij een grote overheidsinstelling. Je bent hierbij, zoals de functietitel al verraadt, verantwoordelijk voor de opbouw en het onderhoud van de IT-architectuur binnen de organisatie. Daarnaast let je erop dat jouw oplossingen altijd netjes worden afgestemd met je collega’s en dat de nodige technische implementaties van een leien dakje gaan.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat jullie resultaten steeds weer van een hoger niveau zijn. Hiervoor kom je dan ook regelmatig met vernieuwende ideeën. Lukt je makkelijk, want door jouw kennis van XaaS weet je precies in welke kaders je moet denken, ook als het om een overheidsomgeving gaat. Jouw kennis van verschillende percelen komt in deze functie volop tot haar recht.

About you

Natuurlijk ben jij als Architect Infrastructuur niet van gisteren. Sterker nog: je hebt al minstens vier jaar ervaring in dit beroep. Verder heb je het volgende op zak:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau
 • Ervaring met technische infrastructuur
 • Kennis van TOGAF/DYA
 • Ervaring met Scrum
 • Brede kennis van IaaS, PaaS en SaaS
Verder zou het mooi zijn als je eerder hebt gewerkt voor de Rijksoverheid.

What we offer

Wij sturen jou uiteraard niet met lege handen het werkveld in. Kom je bij Brunel in dienst, dan ben je in elk geval verzekerd van een salaris waar je mee thuis kunt komen. Bovendien werken we met een voordelige pensioenregeling en korting op verzekeringen en culturele of sportieve uitjes. Vijf keer winst, dus!

Maar je vindt onze opleidingskansen vast het interessantst. Met onze interne cursussen en trainingen maak je namelijk pas écht carrière. Je stippelt zelfs een eigen opleidingstraject uit, precies toegespitst op wat jij nodig hebt. Hierbij sta je er niet alleen voor, want jouw vaste Brunel-coach denkt graag met je mee.

About us

Echt goede professionals verdienen het om te werken met echt interessante opdrachtgevers. Vanuit die gedachte zetten wij ons elke dag in voor de beste match tussen kandidaat en bedrijf. Vanuit 35 landen over de hele wereld, welteverstaan. Hierbij is IT een van de grootste branches waarin wij actief zijn. Geen wonder ook, want er is geen sector zo continu in beweging als deze. Om die ontwikkeling bij te benen, is het zaak dat jouw kennis op peil blijft. En daar helpen we je graag bij. Dus, ga je bij ons aan de slag? Solliciteer direct!

Summary

 • Vacancy number: PUB202671
 • Location: Groningen
 • Market: Services
 • hours per week: 36
 • Branche: IT & Telecom
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Architecture & Design
 • Closing date: Friday, April 26, 2019
Apply now

Feel free to contact

JT

Johan Tilma

Account manager Brunel Netherlands Groningen

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Architect Infrastructuur - Groningen

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to