IT Talent Programme

PUB307928

About this role:

About this role:

ABN AMRO zet in op het bankieren van morgen. Met gelikte applicaties, snelle betaalmethodes en strikte security. Dat houdt kwaadwillenden buiten en betrouwbare klanten binnen. Je begrijpt het: innovatie en digitalisatie staan daarvoor centraal. Jouw IT-kennis inzetten én ontwikkelen bij de bank van de toekomst? Duik in het ABN AMRO IT Talent Programme.

Voor het bankieren van morgen staat bij ABN AMRO alles in de steigers. IT speelt een belangrijke rol in veel activiteiten van deze bank, alleen al om een goede veiligheid voor klanten te garanderen. Dat vereist nogal wat: Data Analisten bestuderen klantgegevens (het KYC-beleid is tegenwoordig uiterst strikt), Developers ontwikkelen en updaten apps (ABN AMRO telt vijf eigen applicaties) en Security Specialisten beveiligen de website (hackers zijn slimmer dan ooit).
Wat jouw rol bij ABN AMRO wordt? Dat bepaal je grotendeels zelf. Het ABN AMRO IT Talent Programme is er voor jou, en helpt jou je IT-talenten te ontdekken. Je kunt proeven van het leven als IT’er bij ABN AMRO in ieder specialisme, van Artificial Intelligence en blockchain tot met robotics en apps. En specifieke kennis en vaardigheden? Die doe je op met allerlei opleidingen en trainingen via Brunel. Lees hier meer over de inhoud.

What you need to bring:

What you need to bring:

Een IT’er kun je jezelf al noemen: je hebt je hbo- of wo-diploma richting Informatica of Business IT & Management op zak. Wie weet heb je ook al wat werkervaring in het IT-vakgebied, maar ben je er nog niet uit welk specialisme jou het meeste aanspreekt. ABN AMRO ken je natuurlijk als geen ander; je weet hoe ver deze bank is met IT. Daar zie je jezelf wel aan de slag gaan!
Belangrijk voor het ABN AMRO IT Talent Programme is dat je ook voor persoonlijke innovatie gaat. Door de vele trainingen die je volgt naast je job is een gedreven mindset een keiharde must. Maar hé, komt goed toch? Je weet tenslotte waar je het voor doet: een succesvolle carrière!

Benefits:

Benefits:

Kennis verbreden, vaardigheden opdoen, de praktijk meemaken… Je gaat nog een heleboel leren. Toch profiteer je als IT-talent in het ABN AMRO IT Talent Programme gelijk vanaf je eerste dag van:

  • Een fijn startsalaris dat meegroeit met je ontwikkeling
  • Vakcursussen waarmee je erkende certificaten behaalt
  • Volledige reiskostenvergoeding of een ov-jaarkaart
  • Geregeld interactives, bijeenkomsten, feesten en borrels
  • Persoonlijke begeleiding van een vaste Brunel-consultant

Anything Else?

Anything Else?

ABN AMRO timmert flink aan de weg. Deze grootbank wil zich onderscheiden van andere banken door voorop te lopen qua technologie. Een missie die slaagt, als we het zo zien, want Tikkie, Grip, Kendu en Wallet zijn stuk voor stuk voorbeelden van innovatieve en succesvolle apps van ABN AMRO. En dat is het nog niet, blijkt wel uit de andere successen en lopende projecten van deze dienstverlener. Klant worden met een selfie, overal betalen met je smartphone en een toegankelijke website voor mensen met een visuele beperking: innovatie en digitalisering komen keer op keer terug. Wat dat voor jou als IT-talent betekent? Ontdek het zelf; solliciteer nu.

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

  • Job references (optional)
  • Motivation Letter (optional)
  • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Emmily Lasut is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB307928

Account manager

Emmily Lasut
Brunel Netherlands Amsterdam
e.lasut@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement