IT ROTTERDAM Sourcing Consultant (Sales) - IT

PUB304790

About this role:

About this role:

Jouw kracht is het verbinden van vraag en aanbod: jij weet mensen te matchen met uitdagende opdrachten van jouw eigen opdrachtgevers en diens vraagstukken te beantwoorden door middel van een passende dienstverlening. Naast deze sales- en recruitmentkwaliteiten heb je kennis van IT en begeleid je specialisten in hun carrière. Herken jij jezelf hierin? Laten we dan het gesprek aangaan!

Als Medior Sales Consultant zit je nooit stil. Het maken van de beste match is altijd jouw belangrijkste werkzaamheid. Daar komt al heel veel bij kijken, maar je bent ook nog eens verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van je eigen netwerk aan kandidaten en opdrachtgevers. Dat betekent dat je continu in contact staat met beide partijen.

Met de specialist die al aan het werk is heb je met grote regelmaat contact. Door een (ouderwets) telefoontje, bellen via teams of door gezellig langs te gaan, weet jij wat er bij de specialist speelt. Hoe gaat het met hem? Heeft hij plezier in zijn werk? Wat zijn zijn toekomstplannen en hoe kun jij hem daarin helpen? Dit houdt je bezig en vind je leuk om te doen.

Ook met de opdrachtgevers waar jouw specialisten al aan de slag zijn, houd jij goed contact. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je langsgaat om te bespreken hoe de specialisten het doen. Maar uiteraard bouw je ook aan de relatie om de opdrachtgever in de toekomst steeds meer te kunnen ondersteunen bij het bereiken van zijn doelen.

Je bent zeker niet alleen maar bezig met (koude) aquisitie. Gezien het grote aantal mantelovereenkomsten binnen de overheid die Brunel IT de afgelopen jaren heeft gewonnen is relatiebeheer en het invullen van bestaande contracten een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Na met jouw leaseauto veel op pad geweest te zijn en eenmaal terug achter je bureau, tikt een recruiter je op de schouder. Hij heeft een aantal kandidaten gevonden die goed passen bij die ene functie waar je het gisteren met hem over had. Je bespreekt samen hun profielen en besluit direct een kennismakingsgesprek in te plannen.

What you need to bring:

What you need to bring:

Kortom, je hebt een mega-palet aan taken en verantwoordelijkheden. Het is dus belangrijk dat je het overzicht goed kunt bewaren. Maar we vragen uiteraard meer van je. Zo heb je in elk geval:

 • Een hbo-diploma
 • Ervaring in de sales en bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling
 • Kennis van IT. IT-Infrastructuur is een pré
 • Veel ambitie om te groeien in je vak en jezelf persoonlijk te ontwikkelen
 • Sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht
 • Een representatieve houding waarmee jij Brunel vertegenwoordigt

Benefits:

Benefits:

Bij Brunel zetten we elke dag een stap extra, we zijn niet vies van een gezonde dosis ambitie. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd, een speciaal toegespitst opleidingstraject gaan we samen ontwikkelen en een breed scala aan cursussen wordt jou aangeboden. Bovendien houden we wel van wat ondernemerschap, dus als je wilde plannen hebt, kun je deze zonder problemen realiseren. Je mag rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Wij helpen je daarbij, maar doen nog veel meer voor jou:

 • Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
 • Een contract met lekker veel zekerheid
 • Een fijne pensioensregeling
 • Een leaseauto
 • Een riant salaris mét kans op een bonus
 • Coaching on the job
 • Bovenal een tof team en uiteraard teamuitjes

Anything Else?

Anything Else?

IT is misschien wel een van de grootste takken van Brunel, maar we opereren in nog veel meer branches, op locaties over de hele wereld. Wist je dat we inmiddels locaties hebben in 40+ landen? Wie had dat gedacht, toen we meer dan veertig jaar geleden begonnen in een studentenkamertje in Delft? En we blijven groeien, want de vraag naar de beste professionals wordt groter en groter. Vooral in de wereld van de IT, waarin stagnatie hetzelfde is als achteruitgaan. En die vraag, daar kun jij antwoord op geven!

Start applying immediately

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Nilas Alting is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB304790

Account manager

Nilas Alting
Brunel Netherlands Rotterdam
n.alting@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement