Werkvoorbereider

Capelle aan den IJssel - Zuid Holland - Netherlands - Industry - Industrial Services - Operations & Maintenance - Other

Jouw kijk op voorbereiding verandert technische projecten compleet. Een écht goede voorbereiding? Is in jouw ogen namelijk meer dan het halve werk. Jouw voorbereiding bepaalt de project- en productieverloop van begin tot eind! Als ervaren Werkvoorbereider ga jij daarom alleen voor het héle werk. Dat bewijzen bij een grote technische dienstverlener? Solliciteer dan als Werkvoorbereider bij Brunel!

Feel free to contact

Nigel Wijshijer, Account manager

Apply now

About this role

Bij een innovatieve technische dienstverlener draag jij als Werkvoorbereider je steentje bij aan het bedrijfsresultaat. Flink ook, want voor tientallen verschillende technische producten zorg jij ervoor dat de productie als gesmeerd verloopt. En dat begint in jouw rol al ver voor de daadwerkelijke productie van start is: je maakt inkoopopdrachten aan, bestelt materialen, verzorgt de planning en voert specifieke berekeningen uit.

En dat is nog niet alles, want is het moment van produceren aangebroken? Dan monitor jij ook de voortgang en afronding van het productieproces. Je gaat voor een continue flow in het gehele proces, dus daar geef je flink gas op ook – opstoppingen kosten immers tijd én geld. Door slim in te spelen op de klantvraag, duidelijke prioriteiten te stellen en overzicht te bewaren op het proces, laat jij de complete productie op rolletjes lopen. Niet alleen op technisch vlak, maar ook op commercieel vlak!

About you

Paniek in de tent? Dan nog zet jij in alle kalmte de feiten op een rij. Als Werkvoorbereider handel jij op de werkvloer maar zelden uit emotie. Sterker nog, door rationeel te handelen ben jij zo stressbestendig als wat! Krijgt geen enkele deadline jou klein? Heb je dan ook:

 • Een mbo-diploma Technische Bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde
 • Of zoveel werkervaring dat jouw kennis ervan op hetzelfde niveau is
 • Gevoel voor samenwerken en een klantgerichte (én commerciële) instelling
 • Handigheid in het gebruik van alle MS Office-programma’s en SAP
Check? Ga dan snel door naar ons aanbod!

What we offer

Hier ben je natuurlijk nieuwsgierig naar. Wat krijg je terug voor jouw prestaties? Met zoveel verantwoordelijkheid als jij straks krijgt kunnen we vast verklappen: een heleboel. Wat precies, vertellen we je graag in geuren en kleuren tijdens een persoonlijk gesprek. Hier is vast een tipje van de sluier:

 • Ontwikkelingsmogelijkheden zowel voor binnen als buiten je vakgebied
 • Diverse bonuskansen bovenop je vaste salaris – waar je ook aan de slag gaat*
 • Een vaste contactpersoon bij Brunel voor het bespreken van al jouw wensen
 • Toegang tot ons complete netwerk, waar events en borrels vanzelfsprekend bij horen
*Een vast salaris met bonuskansen, bij welke opdrachtgever je ook werkt? Zeker weten. Als Werkvoorbereider kom je namelijk bij Brunel op contract. Dus aan welke opdracht je ook start, je bent altijd verzekerd van een stabiel inkomen. Oké, met hier en daar een leuke ophoging dan – maar daarover horen we je vast niet klagen.

About us

Verhalen zoals die van dit bedrijf kom je niet vaak tegen. Deze dienstverlener en producent begon namelijk niet in de technische, maar in de zuivelindustrie! Dat zegt gelijk al een hele hoop over hoe onze opdrachtgever uiteindelijk is gegroeid. In 1940 begon dit Nederlandse bedrijf kleinschalig, toen het keek naar oplossingen voor de vraag naar zuivel. Het ontwikkelde toen allerlei onderdelen ter bevordering van de productie – en met succes. Al snel namen de gezichten achter dit bedrijf er sector na sector bij op. Inmiddels is onze opdrachtgever een gevestigd specialist voor technisch advies, technische producten én technische diensten! Techniek vormt hier dus écht het kloppende hart van de organisatie. Dat zie je ook zeker terug bij de mensen erachter: iedereen die hier rondloopt voelt liefde voor het vak. Kun jij je daar zó bijvoegen? Solliciteer dan direct.

Summary

 • Publication: PUB242756
 • Location: Capelle aan den IJssel
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Industrial Services
 • Education level: Other
 • Area of expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Monday, January 13, 2020
Apply now

Feel free to contact

NW

Nigel Wijshijer

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31683064118

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Werkvoorbereider - Zuid Holland

  Qson is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to