Projectleider Sprinkler

Noord Holland - Netherlands - Industry - Industrial Services - Engineering & Design - Academic Bachelor

Met een beetje mazzel is jouw werk onnodig. Maar als de nood aan de man komt, werken jouw sprinklerinstallaties fantastisch. Ben je toe aan een volgende stap? Engie Services zoekt een goede Projectleider Sprinkler in Zaandam en in Capelle aan den IJssel. Solliciteer direct!

Feel free to contact

Marlijn Borst, Account manager

Apply now

About this role

Als een geboren leider breng jij elk sprinklerproject tot een spetterend einde. Je stuurt een team aan van onder meer werkvoorbereiders en monteurs, waarbij je het complete verloop van het maakproces strak in de gaten houdt.

Dat betekent dat je niet alleen op de werklocatie zelf staat te vlammen, je bent ook nauw betrokken bij de ontwerpfase en de oplevering van de sprinklers. Logisch ook, want je bewaakt de voortgang van de projecten niet alleen op operationeel niveau, maar ook op financieel en administratief niveau. Je verzorgt hierover zelfs de nodige rapportages.

Die rapportages bespreek je, samen met jouw andere bevindingen, regelmatig met zowel Engie als het bedrijf waar je de installatie aanlegt. Overigens werk je lang niet alleen vanuit één en dezelfde plek. Engie heeft namelijk behoorlijk wat opdrachtgevers, van Schiphol tot ABN Amro…

About you

Uiteraard zit je als Projectleider Sprinkler niet tegen het plafond als er een flinke dosis verantwoordelijkheid op je pad komt. Maar leiderschap is niet het enige waar je in uitblinkt. Dit heb je bijvoorbeeld ook in huis:

 • Een hbo- diploma van een technische studie, zoals Werktuigbouwkunde of Installatietechniek
 • Enkele jaren ervaring als Projectleider Sprinkler
 • Een representatieve opstelling naar klanten toe
 • Een kritische blik- ook als sparringpartner voor de klant

Verder heb je een neus voor commercie. Handig voor als een klant een probleem heeft waar Brunel of Engie wel raad mee weet!

What we offer

Brunel gelooft dat het wat betreft professionele ontwikkeling weinig zin heeft om slechts toe te kijken hoe Gods water over Gods akker stroomt. Bij ons bouw je actief aan je kennis en kunde, en wel met een op maat gemaakt opleidingstraject. Dit traject stel je zelf samen, op basis van je toekomstplannen. Hoe ambitieus die ook zijn.

Daarnaast mag je bij ons uitgaan van coaching on the job, een goed salaris mét bonuskans, een fijne pensioenregeling en diverse kortingen op persoonlijke verzekeringen en sportieve en culturele uitjes. Klinkt goed, toch?

About us

Je gaat als Projectleider Sprinkler dus aan de slag voor Engie Services. Dat is een onderdeel van Engie Group, een bedrijf dat zich internationaal inzet voor engineeringsprojecten voor onder andere de Industrie- en de Infrasector. Engie Services gaat voor geen enkel project over één nacht ijs. En daarom is Engie continu op zoek naar professionals die écht veel over hun vakgebied weten en hun kunnen steeds weer naar een hoger niveau tillen. Herken jij jezelf hier wel in? Solliciteer direct.

Summary

 • Vacancy number: PUB195403
 • Location: Noord Holland
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Industrial Services
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Monday, March 11, 2019
Apply now

Feel free to contact

MB

Marlijn Borst

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5967

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Projectleider Sprinkler - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to