Productiemanager

Industry - Industrial Services - Operations & Maintenance - Academic Bachelor

De aardappelplant begint te groeien als de eik in het blad komt. Een boerenwijsheid waar jij als Productiemanager een eigen les uit leert: alles heeft een unieke benodigde tijd. En met dat in je achterhoofd, ga jij voor een soepel verloop van ieder proces. Door slim om te gaan met tijd en geld produceer jij landbouwmachines sneller dan ooit. Je boerenverstand gebruiken is zo slecht nog niet!

Feel free to contact

Marlijn Borst, Account manager

Apply now

About this role

Zet je schrap, want voor de productie van landbouwmachines de ligt de druk straks bij jou. Vanaf de eerste onderdelen tot en met de laatste poedercoating ben jij verantwoordelijk voor alle processen. Een serieuze taak, want jij als Manager Productie weet: ‘die distels zaait, die doornen maait’. Het is dus essentieel dat je vruchtbare zaden zaait. Daarom observeer, stuur en verbeter jij erop los, qua productie én qua team. Wat jou betreft laat je er geen gras over groeien.

Natuurlijk kan alles altijd beter, hoe goed iets ook is. Daarom blijf je altijd kritisch. Vanuit de Lean-gedachte – in zekere zin op boerenverstand gebaseerd – lever jij input voor verbeterprocessen. Wat moet anders en hoe? Ook bekommer jij je om de vijf afdelingsmanagers en honderd andere medewerkers onder jouw hoede. Hoe staat het ervoor met hun ontwikkeling? Je gunt het iedereen een graantje mee te pikken van het behaalde succes. Ze werken er immers hard genoeg voor.

About you

Met een nuchtere blik beoordeel jij ieder proces. Je weet wat haalbaar is, haalt je geen stress op de hals en kijkt rationeel naar de gang van zaken. Herkenbaar? Ga dan alleen nog even na of je over het volgende beschikt:

 • Een hbo- of wo-diploma van een studie Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
 • Ervaring in een leidinggevende rol in de maakindustrie; bij minimaal twee bedrijven
 • Kennis van bewerkingsprocessen, projectplanning en verbeterprocessen
 • Een daadkrachtige, resultaatgerichte instelling en zowel commercieel als technisch inzicht
 • Communicatieve vaardigheden die een betrokken en persoonlijke manager toebehoren

What we offer

Uiteindelijk wil iedereen goed boeren: succesvol zijn en zich financieel redden. Bij Brunel dragen wij daar graag aan bij. Onze specialisten werken hard, en hard werken wordt beloond! Voor jou als Productiemanager zit die beloning ‘m onder andere in:

 • Een aantrekkelijk salaris met meerdere bonuskansen
 • Jouw eigen opleidingsspaarpot die je krijgt van Brunel
 • Begeleiding door jouw vaste consultant van Brunel Engineering
 • Toegang tot een netwerk waarvan je jouw hele loopbaan profiteert
 • De kosten die je bespaart dankzij allerlei Brunel-kortingen

About us

Sinds de opkomst van kassen, GMO en laboratoriumvoedsel heeft de landbouwsector het zwaar. Waar wij honderd jaar geleden een vaste melkboer, groenteboer en slager hadden, hebben wij nu… de supermarkt. Gevuld met verse artikelen, opgevuld met bewerkte producten. Of is het inmiddels andersom? De supermarkt voorziet ons van praktisch alles wat we maar nodig hebben – en meer dan dat. Ideaal? Ja, al is de keerzijde dat de concurrentie onder landbouwbedrijven groter is dan ooit. Voor geduldig zaaien en oogsten is bijna geen tijd; al helemaal niet als dit nog handmatig gebeurt.

Gelukkig is het einde niet in zicht. Los van het feit dat we altijd verse producten nódig hebben, is niet alleen onze inkoopwijze veranderd. De landbouwsector verandert mee, en wel met handige machines. Tractoren, cultivatoren, weideslepen en zelfs spaakwielbemesters zijn voor de boeren een steuntje in de rug. Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert landbouwwerktuigen waar menig techneut verlekkerd naar kijkt. De apparaten van nu lijken in bijna niets meer op de wagens van vroeger! Langzaam maar zeker trekt de sector de groeiverschillen zo weer recht. Goed gereedschap blijkt zo wederom het halve werk. Goed gereedschap produceren bij dit bedrijf? Solliciteer!

Summary

 • Vacancy number: PUB235589
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branch: Industrial Services
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of Expertise: Operations & Maintenance
 • Closing date: Thursday, November 28, 2019
Apply now

Feel free to contact

MB

Marlijn Borst

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5967

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Productiemanager - Netherlands

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to