Process Engineer

Noord Holland - Netherlands - Industry - Industrial Services - Engineering & Design - Academic Bachelor

Het is een vroege ochtend in een grote fabriek, je ziet je spiegelbeeld weerkaatsen in een installatie. Helemaal ISO-proof, denk je nog even bij jezelf, en je gaat snel door. Je voert nauwkeurige analyses uit voor allerlei processen en installaties. Daarna kun je over op het echte werk: ontwerpen. Krijgen Hazop, SIL en RIE jouw ontwerpen niet klein? Solliciteer!

Feel free to contact

Imre Heezen, Account manager

Apply now

About this role

De processen in zowel de food- als de farmaceutische industrie staan niet stil: bijna dagelijks vliegen er wel nieuwe updates de wereld in. Een verwerkende installatie die nóg sneller is dan de standaard, een duurzaam initiatief voor een goede opslag of een slimmere manier voor hydraulische afvoer. Jij als Process Engineer kijkt inmiddels nergens meer van op. Sterker nog: zulke technische oplossingen ontwikkel jij best zelf, misschien zelfs nog beter en slimmer ook.

Nog voor iemand ook maar een lijn in AutoCAD trekt, ga jij met ontwerpplannen aan de gang. En dat betekent natuurlijk niet dat jij dan wel gelijk een lijn trekt. Eerst doe jij diverse haalbaarheidsstudies, voer je berekeningen uit en meet je mogelijke druk. Dan kom je aan bij jouw favoriete deel: het daadwerkelijke ontwerp. Hierin leg je alles uit jouw eerdere onderzoeken vast, van regeling tot beveiliging en van appendage tot en met processchema. Dan hangt het verder vooral af van jouw creativiteit.

About you

Over veiligheid kun jij uren meepraten, met bijna alle standaarden krijg jij wel te maken. Normen en methodes als ISO, Hazop, SIL en RIE hoeven wij dan ook niet toe te lichten: die ken jij door en door. Verder heb je als Process Engineer:

 • Een bachelor- of masterdiploma Chemische Technologie of Voedingsmiddelentechnologie
 • Inhoudelijk goede kennis van piping en andere vaktechnische normen en voorschriften
 • Ruime ervaring met AutoCAD (of vergelijkbaar) en alle programma’s van MS Office
 • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en natuurlijk technisch en analytisch inzicht
 • Affiniteit met het acquisitie en het opstellen en verwerken van offertes is een pre!

What we offer

Grote kans dat je het straks al druk zat hebt, maar wie écht leergierig is legt zich daar niet bij neer. Wil je bijleren, dan grijp je jouw kansen aan. Al moet je daarvoor eerst een goed aanbod krijgen. En of je nou wil bijleren, of liever veertig dagen per jaar op een zonnig strand vertoeft: bij Brunel zit je daarvoor wel goed.

Zo krijg je:

 • Een opleidingsbudget waarmee je naar eigen wens certificaten behaalt
 • Vrijheid wat betreft vakantiedagen – met een speling van 26 tot 40 dagen
 • Een vast aanspreekpunt bij Brunel om jouw loopbaan mee te bespreken
 • Diverse bonuskansen bovenop jouw toch al zeer aangename salaris

About us

Het is nogal een grote uitspraak: ‘de kwaliteit van leven verbeteren’. Toch is het niets minder dan de missie van onze opdrachtgever. En eerlijk is eerlijk: de specialisten bij dit bedrijf timmeren daarmee flink aan de weg. Dit bedrijf bouwt vliegvelden, metro’s en tunnels, zet zich in tegen luchtvervuiling, doet bodemonderzoek en zuivert drinkwater. En dat is slechts het topje van de ijsberg. Het ontwerp- en consultancybedrijf maakt namelijk geen onderscheid in de omgeving waarop het zich focust. Kan het iets bijdragen, dan gaat het ervoor, en goed ook. Een leuk weetje is de keuze voor het symbool van dit bedrijf, want niets sluit beter aan. Een vuursalamander siert het bedrijf, een reptielsoort die zich prettig voelt op zowel het land als in het water, en alleen overleeft in een ecologisch evenwichtige omgeving. Het helpt onze opdrachtgever er steeds weer aan herinneren waar hij zich voor inzet. Daaraan meedoen? Solliciteer gelijk.

Summary

 • Publication: PUB240779
 • Location: Noord Holland
 • Market: Industry
 • Hours per week: 40
 • Branche: Industrial Services
 • Education level: Academic Bachelor
 • Area of expertise: Engineering & Design
 • Closing date: Sunday, February 2, 2020
Apply now

Feel free to contact

IH

Imre Heezen

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 1572

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Process Engineer - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to