Consultant Regelgeving

Rotterdam - Zuid Holland - Netherlands - Industry - Industrial Services - Research & Development - Academic Master

Namens een grote opdrachtgever zoeken we een Consultant Regelgeving. Jij houdt je vooral bezig met de takken Bouw en Techniek. Ervaring met Engineering is geen vereiste, zolang je de stakeholders maar op één lijn krijgt en houdt, en bereid bent meer over de branche te leren.

Feel free to contact

Eric Berger, Account manager

Apply now

About this role

Je gaat aan de slag voor een organisatie die specialist is op het gebied van normen en regels. Het bedrijf is vooral actief in de Engineeringsbranche, binnen de meest uiteenlopende projectsoorten. Jouw taak in dit geheel? Je brengt bij elk project de verschillende belanghebbenden, zoals commerciële bedrijven, brancheorganisaties, overheidsinstellingen en NGO’s, samen. Van daaruit maak je efficiënt beslissingen omtrent de veiligheid en duurzaamheid van projecten.

Jouw werk begint bij een goede marktanalyse. Je signaleert kansen en peilt wat de belanghebbenden binnen het project bezighoudt. Op basis daarvan adviseer je hen over de noodzaak van regels en normen binnen dit project. Daarbij neem je een neutrale rol in en organiseer je op zowel nationaal als internationaal niveau vergaderingen.

Om wat voor projecten het gaat, verschilt per keer. De opdrachtgever heeft namelijk een nogal breed palet aan expertisegebieden. Daar praten we je graag over bij tijdens ons kennismakingsgesprek! Maar dat je stakeholders dus regelmatig adviseert over het belang van normen en regels, staat als een paal boven water. Bovendien zet je jouw sociale vaardigheden elke dag in, zodat je de divergerende belangen van betrokkenen doorziet en binnen een mum van tijd een groot netwerk opbouwt.

About you

Voor onze ideale Consultant Regelgeving zijn affiniteit met Engineering, een doelgerichte mindset en een klantvriendelijke houding de sleutels tot succes. Daarnaast heb je…

… Een academisch werk- en -denkniveau
… Minstens 3 jaar ervaring als begeleider van multidisciplinaire projecten *

… Je denkt in regels en je weet het één en ander van contracten
… Je hebt snel door hoe politieke verhoudingen liggen

*Dit zijn bij voorkeur private of publieke projecten

What we offer

Met deze functie krijgt jouw netwerk een enorme boost! Je komt namelijk in aanraking met grote internationale partijen. Daarnaast krijg je veel vrijheid om je expertise op je eigen manier in te zetten, samen met de rest van je team. En omdat je officieel bij Brunel werkt, heb je keuze uit een overvloed aan interessante cursussen. Verder bieden we je:

 • Coaching on the job
 • Een passend salaris met kans op bonus
 • Een goede pensioenregeling
 • Korting op je persoonlijke verzekeringen
 • Korting op de sportschool en culturele activiteiten

About us

Wist je dat je binnen Brunel een hoop collega-consultants hebt? Hun werk ziet er net iets anders uit dan dat van jou. Waar jij bedrijven bij elkaar brengt, brengen wij bedrijven en professionals bij elkaar. Wij gaan, net als jij, alleen voor de allerbeste samenwerking. Overigens zijn we lang niet alleen actief in jouw branche, maar ook in onder andere de sectoren IT, HR, Legal en Marketing & Communicatie. En dat doen we, behalve in Nederland, ook in België, Canada, India, China en nog zo’n dertig landen van over de hele wereld. Stap je in? Solliciteer vandaag!

Summary

 • Vacancy number: PUB198027
 • Location: Rotterdam
 • Market: Industry
 • hours per week: 40
 • Branche: Industrial Services
 • Education level: Academic Master
 • Area of Expertise: Research & Development
 • Closing date: Thursday, March 28, 2019
Apply now

Feel free to contact

EB

Eric Berger

Account manager Brunel Netherlands Rotterdam

+31 10 266 6492

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Consultant Regelgeving - Zuid Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to