Hypotheekacceptant ABN AMRO

PUB273287

About this role:

Een hypotheekrente die historisch laag is, een periode waarin de woningverkopen toch weer toe lijken te nemen en als klap op de vuurpijl een stikstofcrisis waardoor nieuwbouw op veel plaatsen is stilgelegd. De huizenmarkt (en dus ook de hypothekenmarkt) is booming! Wil jij deel uitmaken van deze dynamische business? Dan is de rol van Hypotheekacceptant bij ABN AMRO absoluut iets voor jou!

De werkdag van een Hypotheekacceptant vliegt voorbij! Je houdt je bezig met het offreren, analyseren, beoordelen, controleren en fiatteren van hypotheekaanvragen. Daarnaast doe je bijvoorbeeld onderzoek naar de kredietwaardigheid van de aanvrager, beoordeel je de aangeboden risico’s en maak je notariële aktes en nota’s op. Je schakelt hiervoor intern met hypotheekadviseurs en extern met het intermediair, makelaars, notarissen en aanvragers.

Nog geen ervaring? Don’t worry! Voor deze rol word je intensief begeleid en opgeleid in een klein klasje met gelijkgestemden. Het gave is dat je je op deze manier snel en effectief de materie eigen maakt en dus al snel van toegevoegde waarde bent. In dit hele traject is ook jouw persoonlijke Brunel-Consultant aangehaakt, alles om jouw persoonlijke groei te stimuleren. Uiteraard behaal je daarnaast extern je Wft’s, zodat je de opgedane kennis ook kunt toepassen!

Bij ABN AMRO beoordeel je met name aanvragen die buiten het standaardadvies vallen. Je overlegt en adviseert over alternatieve oplossingen. Je ziet eveneens toe op integriteit en vakkundigheid van externe relaties. Je signaleert (mogelijke) fraudegevallen en hebt hierover contact met de afdeling Fraude. Verbeter-/knelpunten in producten, diensten, processen en procedures signaleer je. Vervolgens ga je na op welke wijze deze kunnen worden opgelost en doe je voorstellen voor aanpassingen/vernieuwingen van processen en procedures.

Na een periode van anderhalf tot twee jaar heb jij je dusdanig ontwikkeld dat er nog vele andere deuren voor je opengaan. Hierbij kun je denken aan Compliance, Personal Finance of Corporate Banking. Stap jij aan boord?!

What you need to bring:

Wil jij aan de slag bij de grootbank ABN AMRO en in dit mooie traject begeleid worden door Brunel? Dan beschik je in ieder geval over:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Ambitie om jezelf te ontwikkelen
 • Een oplossingsgerichte en empathische werkhouding
 • Een flexibele instelling – je pakt verschillende werkstromen op
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een woonadres in de regio Utrecht

Benefits:

Als Hypotheekacceptant gedetacheerd worden bij ABN AMRO, betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij ons staat jouw carrière voorop. Mooie doorgroeimogelijkheden en persoonlijke aandacht is waar we voor staan! Hieronder wat highlights waarop je kunt rekenen:

 • Een salaris tussen de € 2.200,- en € 3.200,- op basis van 40 uur
 • Kans op bonussen – in de vorm van salaris of vakantiedagen
 • Een opleidingsbudget, voor Wft-certificaten en competentiegerichte trainingen
 • Carrièrebegeleiding van een Brunel Finance & Risk-Consultant
 • Diverse events, kortingen op de sportschool en culturele uitjes én toegang tot de Community

Anything Else?

Brunel staat bekend als zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Wereldwijd actief binnen de vakgebieden Finance & Risk, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, en alle disciplines in de olie- en gasindustrie.

Brunellers maken het verschil bij onze opdrachtgevers, of dit nou een lokaal bedrijf is of een bekende multinational. Vinden wij logisch, want wij geloven dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden. Van talent naar carrière, zo werkt dat bij Brunel.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Stephanie Raatgever is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB273287

Account manager

Stephanie Raatgever
Brunel Netherlands Amsterdam
s.raatgever@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement