HSE specialist

PUB301278

About this role:

Als SHE Specialist binnen de organisatie van onze opdrachtgever heb je een veelzijdige functie waarbij elke dag anders is. Je vervult een ondersteunende en adviserende rol bij het implementeren van het organisatiebeleid op het gebied van veiligheids-gerelateerde risicofactoren met als doel het bevorderen van de veiligheid en gezondheid voor medewerkers en het beheersen van het arbeidsrisico ten gevolge van deze belasting, zodat werk gerelateerd verzuim en ongevallen worden voorkomen.

Wat ga je doen als SHE Specialist?
De voornaamste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Uitvoeren van onderzoek naar de toedracht en oorzaak van ongevallen, incidenten en bijna-ongevallen;
 • Zorgdragen van naleving van de SHE-standaarden en procedures en waar nodig nieuwe opzetten;
 • Vertaling van de fingerende wet- en regelgeving naar de praktijk;
 • Ondersteuning en advies geven m.b.t. zaken als machineveiligheid, procesveiligheid, gevaarlijke stoffen, ATEX etc.
 • Zorgen dat veilig werken, veilig gedrag en verbeteringen doorvoeren op veiligheid onderdeel worden van de cultuur. Dit betekent dat de concepten volledig worden begrepen, gebruikt en uitgedragen door iedereen.

De functie is deels operationeel en deels beleidsmatig.

What you need to bring:

Put Safety First! is een uitspraak die jou op het lijf is geschreven. Jij toont ondernemerschap en bent proactief, analytisch en zeer besluitvaardig. Daarnaast wil je graag werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Uiteraard word je enthousiast van een cultuur van continu verbeteren en wil je daar graag aan bijdragen.

Wil je echt slagen in deze rol, dan heb je de volgende musthaves:

 • een afgerond HVK of AH diploma;
 • minimaal 3 jaar ervaring in een SHE rol in een productieomgeving pre is binnen de FMCG;
 • vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, en een goede beheersing van het Engels.

Benefits:

Gedetacheerd worden door Brunel Engineering betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Engineering staat jouw loopbaan voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om je te ontwikkelen. Je wordt binnen dit traject door een consultant van Brunel begeleid. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering en andere individuele verzekeringen. Tevens biedt Brunel je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Brunel niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière!

Anything Else?

Brunel staat wereldwijd bekend als zakelijke dienstverlener op het gebied van projectmanagement, consultancy en detachering. Sinds de oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale organisatie met zo'n 14.000 medewerkers in meer dan 44 landen. In Nederland werken we vanuit zeven kantoren en zijn we, behalve in Engineering, ook actief in de vakgebieden Finance & Risk, IT, Legal, Marketing & Communicatie, en alle disciplines in de olie- en gasindustrie.

Start applying immediately

Sending an application is quick and easy. Just make sure you have the required documents ready to go.

 • Job references (optional)
 • Motivation Letter (optional)
 • Resume
Apply now

Any questions remaining?

Your consultant, Marciano van den hooven is happy to clarify anything about this vacancy. When reaching out, use this number:
PUB301278

Account manager

Marciano van den hooven
Brunel Netherlands Amsterdam
m.van.den.hooven@brunel.net

Want new jobs sent to your inbox daily?

Sign up for the Brunel job alert

Look at our privacy statement