Recruiter Digital Marketing

Amsterdam - Noord Holland - Netherlands - Services - HR - Recruitment - Professional Bachelor

De rol van recruiter is jou op het lijf geschreven, want mensen aan een baan helpen die bij hen past is waar jij goed in bent. Hoe je dat doet? Door je enthousiaste en ondernemende persoonlijkheid in de strijd te gooien bijvoorbeeld. En nu wil je je gaan specialiseren als Recruiter Digital Marketing, door ook te gaan matchen op basis van data. Ready to go digital? Welkom bij Brunel.

Feel free to contact

Frank Del Gatto, Account manager

Apply now

About this role

Als recruiter sta je continu in contact met de beste talenten binnen jouw vakgebied. In de rol van Recruiter Digital bij Brunel fungeer jij als schakel tussen de Talent Scouts, Marketing en de Consultants van jouw Digital Marketing & Communicatieteam. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van zogeheten talent pools voor de belangrijkste vacatures van onze opdrachtgevers. Samen met je collega’s van Digital M&C zorg je ervoor dat er steeds voldoende interessante kandidaten deel uitmaken van de Digital Community.

Ook voer je intakegesprekken met geschikte kandidaten. Dankzij jouw mensenkennis, ervaring en kritische blik weet jij precies welke kandidaat je kunt voorstellen bij de desbetreffende Digital Consultant. Naast het proactief benaderen van kandidaten voor de lange termijn, ondersteun je ook bij het vervullen van vacatures voor de korte termijn. Wat dat betreft is er in jouw functie echt geen dag hetzelfde!

Al met al breng je de juiste mensen met elkaar in contact en dat doe je goed. Met trots en overtuiging vertel jij hoe het is om bij/via Brunel te werken. Je vindt het leuk om je te verdiepen in het vakgebied en bent betrokken bij community meet-ups voor de specialisten die je zelf hebt aangetrokken. Zo houd je contact en kun je de carrière van deze specialisten blijven volgen. Als iemand jou om een visitekaartje vraagt, is jouw antwoord: ‘Ik bén het visitekaartje!’. De functie van Recruiter Digital Marketing is dan ook met recht een ambassadeursfunctie!

About you

Zorg jij er als Recruiter Digital Marketing voor dat onze opdrachtgevers kunnen beschikken over de beste digital specialisten? Check dan of je voldoet aan onderstaand profiel:

 • Enthousiast en communicatief sterk
 • Afgeronde hbo-opleiding
 • Zo'n 2 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling
 • Affiniteit met/interesse in Digital Marketing
 • Resultaatgericht en ambitieus

What we offer

Wat je voor salaris krijgt als je bij Brunel werkt? Je krijgt je verdiende loon! Maak je geen zorgen, dit past altijd bij de kennis en de ervaring die je meebrengt. En omdat je bij Brunel ook weer heel veel kennis en ervaring opdoet, verandert je salaris lekker mee.

Ook wat betreft de secundaire arbeidsvoorwaarden zit het wel goed bij ons. Denk bijvoorbeeld aan een opleidingstraject op maat, de ruimte om te ondernemen en kortingen op verzekeringen, bioscoopkaartjes en sportschoolabonnementen.

En vergeet de borrels niet! Elke week sluiten we af met een hapje en een drankje, niet alleen omdat we trots zijn op wat we die week met elkaar hebben bereikt, maar ook omdat we het belangrijk vinden om de mens achter de collega te leren kennen.

About us

Brunel is een internationaal bedrijf met kantoren over de hele wereld. Ons doel is dat onze opdrachtgevers iedere dag weer de beste mensen tot hun beschikking hebben. Van junior en trainee via specialist en expert tot manager, senior en trainer; op elk gewenst niveau denken we mee!

In alles wat we doen volgen wij ons gevoel voor entrepreneurship en onze resultaatgerichte aanpak. Maar het blijven de mensen zelf, die onze organisatie uniek maken. Mensen met motivatie, passie en een flinke dosis energie. Zij zijn het geheim van ons succes. Enthousiast geworden? Solliciteer nu.

Summary

 • Vacancy number: IPUB11941
 • Location: Amsterdam
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branche: HR
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Recruitment
 • Closing date: Friday, March 29, 2019
Apply now

Feel free to contact

FG

Frank Del Gatto

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5046

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Recruiter Digital Marketing - Noord Holland

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to