Project Recruiter

Utrecht - Utrecht - Netherlands - Services - HR - Recruitment - Professional Bachelor

Mensen aan een baan helpen die bij hen past is jou op het lijf geschreven, en je bent er ook nog eens heel erg goed in! Waar je dat aan te danken hebt? Om te beginnen aan je enthousiaste en ondernemende persoonlijkheid. Klaar voor een volgende stap? Welkom bij Brunel!

Feel free to contact

Emmily Lasut, Account manager

Apply now

About this role

In deze recruitersfunctie ben je onderdeel van het team Resourcing Solutions en werk je projectmatig. Zo kan het zijn dat je een half jaar als recruiter Engineering op het hoofdkantoor van Brunel aan de slag bent. En dat je vervolgens 3 maanden bij een van onze opdrachtgevers inhouse het recruitmentproces in goede banen leidt. Dit houdt jouw functie afwisselend en dynamisch; je leert recruitment kennen in de breedste zin des woords.

Brunel Resourcing Solutions biedt diverse oplossingen aan bedrijven die te maken hebben met recruitment-uitdagingen:

 • Als Managed Service Provider (MSP) neemt Brunel het gehele inhuurproces van een bedrijf uit handen, waarbij gefocust wordt op de lange termijn.
 • Onze On-site Resourcing Solution houdt in dat we de recruitmentafdeling van een organisatie op locatie ondersteunen.
 • Pieken in de vraag naar moeilijk vindbare kandidaten ondervangen we door middel van Projectrecruitment.
 • Bedrijven die alleen ondersteuning wensen bij het vervullen van een specifieke functie(groep), faciliteren we hierin als Sourcing Partner.

Aan al deze oplossingen kun jij in je rol als Project Recruiter bijdragen. Hierbij komt jouw mensenkennis goed van pas, net als je flair om met mensen om te gaan, in welke situatie dan ook.

Kortom, je brengt de juiste mensen met elkaar in contact en dat doe je goed. Met trots en overtuiging vertel jij over hoe het is om bij/via Brunel te werken. Als iemand jou om een visitekaartje vraagt, is jouw antwoord: ‘Dat ben ik zelf!’ De functie van Project Recruiter bij Brunel is dan ook met recht een ambassadeursfunctie!

About you

Zorg jij er als Project Recruiter voor dat onze opdrachtgevers iedere keer weer beschikken over de meest geschikte nieuwe medewerkers? Check dan of je voldoet aan onderstaand profiel:

 • Afgeronde hbo-opleiding
 • Enthousiast, ambitieus en communicatief sterk
 • Minimaal 2 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling
 • Affiniteit met/interesse in techniek
 • Resultaatgericht, ambitieus en sociaal vaardig

What we offer

Over het salaris dat je als Project Recruiter bij Brunel verdient hoef je je geen zorgen te maken, want je krijgt je verdiende loon! Dit loon past ook nog eens bij de kennis en de ervaring die je meebrengt. En het allerleukste: omdat je bij Brunel ook weer heel veel kennis en ervaring opdoet en dus groeit, groeit je salaris lekker mee.

Ook wat betreft de secundaire arbeidsvoorwaarden zit je goed bij ons. Denk bijvoorbeeld aan een opleidingstraject op maat, de ruimte om te ondernemen en kortingen op verzekeringen, bioscoopkaartjes en sportschoolabonnementen. En vergeet de borrels niet! Elke week sluiten we af met een hapje en een drankje, niet alleen omdat we trots zijn op wat we die week met elkaar hebben bereikt, maar ook omdat we het belangrijk vinden om de persoon achter de collega te leren kennen.

About us

Brunel is zowel nationaal als internationaal actief als detacheringsbureau. Inmiddels zijn wij werkzaam in wel 35 landen, en we groeien nog steeds! Ons doel is dat onze opdrachtgevers iedere dag weer de beste mensen tot hun beschikking hebben. Van junior en trainee via specialist en expert tot manager, senior en trainer; op elk gewenst niveau denken we mee! In alles wat we doen volgen wij ons gevoel voor entrepeneurship en onze resultaatgerichte aanpak. Maar het blijven de mensen zelf, die onze organisatie uniek maken. Mensen met motivatie, passie en een flinke dosis energie. Zij zijn het geheim van ons succes. Enthousiast geworden? Solliciteer nu.

Summary

 • Vacancy number: IPUB12500
 • Location: Utrecht
 • Market: Services
 • hours per week: 40
 • Branch: HR
 • Education level: Professional Bachelor
 • Area of Expertise: Recruitment
 • Closing date: Saturday, January 4, 2020
Apply now

Feel free to contact

EL

Emmily Lasut

Account manager Brunel Netherlands Amsterdam

+31 20 312 5060

Related vacancies

  Job Alert

  Send me an email with the latest vacancies matching Project Recruiter - Utrecht

  Search query is invalid or corrupted You are already subscribed to this Job Alert (duplicate)
  Frequency is not correctly filled in
  Please enter a valid email address
  When creating a Job Alert you agree to our Privacy Statement. You can adjust or cancel your Job Alert at any time.

  Confirmation sent to